Tävling

Ja då var tävlingen avklarad då. :-) Jag är nöjd med fina fisen min. Det gick inte riktigt som tänkt då vi vägrade ut oss idag. Men bättre lycka nästa gång! På framhoppningen var hon jättefin, hoppade som en tok, haha första ggn vi hoppade oxern höll jag på flyga av för hon hoppade mig ur sadeln. Hoppade sen räcke 1-2ggr och oxern 1 gång till, samt de lilla 2-3 ggr. Gick prima!

Så fort jag kom in på banan
och fattade galopp rann B iväg som bara den, troligtvis äre nåt jag utstrålar men inte tänker på. För jag kommer inte alls till ridning då hon som sagt bara rinner iväg utan att jag kan lägga halvhalt osv. Hon höll på stanna på första hindret men fick över henne, hoppade andra, stanna på tredje men fick över henne andra försöket. Hoppade fjärde och kom till femte som vi stannade på, styrde om och skulle hoppa men vände bort henne då det kändes fel. Vi kom i korsgalopp och jag kom inte till ridning.

Klappade henne och gick ut och travade av/skrittade av. Hon var så nöjd så! :-)

Nu äre inga hopptävlingar på ett tag för mig, för de finns inga låga klasser att hoppa. Men ska hålla utkik efter klubbtävlingar och köra på 80/90 så jag får lite mer rutin och självförtroende på dom höjderna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0