Underbar tjej!

Idag red jag intervaller på travbanan(rakbanan) med Bella. Gick sjukt bra! Körde skritt och galopp. Fasen så fin hon var! Jättetrevlig i galoppen, ingen hets eller något. Trevlig arbetsgalopp som hon ibland försökte smygöka, men ibland trappade jag upp på tempot lite. Hon skötte sig iaf SUPER. Tog fyra vändor, alltså 4 raksträckor. På sista sträckan påväg hem svängde jag in vid vår långa och branta klätterbacke, och där fattade jag vänster galopp så hon fick använda den oxå (fattar bara höger ute än så länge på rakt spår). Och gud vad bra det gick! Hon sänkte sig jättefint och kämpade på som en TOK i den backen, tempot var ganska friskt men jisses vad hon flåsade när hon kom upp.

Red nerför backen igen, och när man ska ut på travbanan därifrån är det en vänstersväng, så jag lägger en v.fattning där oxå och hon är klockren!! Hon var trött då så tempot var rätt friskt här oxå och jag lät henne gå på litegranna, men lååång och låg form. Gud så duktig hon var idag! Helt fantastisk. Sedan travade jag lång och låg en liten bit och kände verkligen hur trött hon var i musklerna, så jag hoppade av och gick hem sista halvtimmen.

Sen spolade jag benen några minuter, borstade och pysslade lite. Fotade även massa så vi får la se om de kmr upp nå mer än bilden nedan! ;)


Kommentarer
Postat av: Camilla

Mysig skötselplats!

2011-06-09 @ 22:27:06
URL: http://camillahastskotare.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0