:))))))))))))

Nyss sett på en kaaaaaass film med älskade E. Han ligger och rycker bredvid mig nu, påväg in i drömmarnas land. ;)

Imorgon blir det en sväng till stallet, en uteritt av nå slag. Ska fundilera lite. :-) OCH jag blir så less på mig själv när jag låter gamla översittarkärringar styra mig.. det är inte värt det. Men så äre att ha blogg, tyvärr kan man inte bestämma vilka som får läsa och inte. Ibland undrar jag om jag ens pallar att ha en blogg? Varför kunde jag inte ha nöjt mig med mina 100 besökare förut..? Visserligen är 97% av mina läsare fina och goa läsare, men domdär 3% är dom som tar mest på en likt förbannat. Men antar att det är något jag måste ta itu med med mig själv. Önskar bara att man kunde deleta dom man inte ville ha på sin blogg.. det är fan läskigt att vem som helst kan läsa.

Blir så less på folk
som bara tror att det finns en väg att gå, deras väg. Det finns liksom inte andra lösningar som funkar för andra, utan man ska gå efter det som funkar för dom och deras häst. Varför inte bara vara glad för någon ifall något funkar för just dom? Jag kämpar så gott jag kan och varför duger inte det? Jag jobbar med det jag och min häst behöver jobbar med, och mina tränare anpassar all träning till varje ekipage. Och alla ekipage är olika.. Därför kan man inte prioritera det man hade velat först och främst alla ggr, utan måste ta itu med andra delar först. Och min häst lider inte utav min ridning, och så länge hon inte gör det så är onödiga kommentarer just det - ONÖDIGA.

Ni ska ha tack för era fina kommentarer om pay and jump-filmen iallafall, ni är så fina så!

Kommentarer
Postat av: Linda

Äsch strunt i dom!



Önskar jag hade lika många läsare :) Jag älskar verkligen att skriva, det var en av de största hobbys sedan liten- men man skriver ju så att andra ska kunna läsa, därför önskar jag att min siffra var liiite högre ;)



Är det för att man är sämst på att blogga fast man lägger ner hela sin själ? Eller är det för att man rider islandshäst då (dressyr/hoppning) verkar vara störst i bloggvärlden? Eller är det för att man inte har en riktig blogg utan hemsida MED blogg?

Vad vet jag 100 läsare har jag då inte :P

2011-05-14 @ 23:43:56
URL: http://elmo.cybersite.nu/
Postat av: Emelie

Tråkiga kommentarer kommer nog alltid komma upp tyvärr, överallt finns en tråkig själ som kan precis ALLT och är störst, bäst och vackrast :] Hoppas du läser ironin i texten.



Men du vet att det går att blockera IP-adresser va? Så om det är någon återkommande tråkig person med samma IP adress kan du blockera den så kan just den IP adressen inte kommentera din blogg mer :)



Du ska absolut inte ta åt dig av något negativt, du är grymt duktig och Bellan är superfin. Tack vare vem då...? Jo, tack vare DIG!

2011-05-14 @ 23:47:44
URL: http://semlur.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Det såg jättefint ut! Inget att haka upp sig på de där. Alla hästar funkar inte på samma sätt och just det sättet du rider på passar ju för din. Kör ditt race bruden!

2011-05-15 @ 01:33:54
URL: http://zkold.devote.se
Postat av: Anna

Det är väl det som är lite jobbigt med att ha en blogg, att alla kan läsa o alla kan kommentera, personligen tycker jag att du ska fortsätta, jag har oxå en fd travare, ett varmblod och jag älskar att läsa bloggar som andra har skapat just för sina travare, det finns alltid nått litet knep som gör det hela lite lättare=)

tack för en fin blogg.

du har en fin häst och lycka till på den lokala dressyrtävligen=)

2011-05-15 @ 09:59:10
URL: http://http://luvan1985.wordpress.com/
Postat av: Lina - Team Hippoteket

Men suck! Ni är toppenfina och du gör ett väldigt bra jobb med henne. Ta inte åt dig av de där som säkert inte skulle göra ett hälften så bra jobb med en häst själva

2011-05-15 @ 11:29:07
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: Malin

ta inte åt dig bara,:)

2011-05-15 @ 12:18:32
URL: http://mullesdrommar.blogg.se/
Postat av: Camilla

Trist med elaka kommentarer :/ Klarat mig ganska bra ifrån de än så länge men min blogg är bara pyttepytte liten och det är ganska skönt :)

2011-05-15 @ 15:26:00
URL: http://camillahastskotare.blogg.se/
Postat av: Anonym

Håller verkligen med. Blir så fruktansvärt trött på människor som har ett behov av att försöka trycka ner andra människor genom att slänga iväg sina uppkäftiga och patetiska kommentarer :/ Visst finns det saker och åsikter som stör, men är det något man inte gillar så kan man istället bara klicka sig vidare till något annat och mer passande. Förstår inte hur folk ens orkar lägga ner tid och energi på att gnälla och tjaffsa, istället för att bara sköta sitt eget liv..

2011-05-15 @ 17:01:31
URL: http://teamoveson.blogg.se/
Postat av: Isabelle

Håller verkligen med dig! Typ 50% av alla som läser vår blogg är emot oss, inte kul! :c

2011-05-15 @ 18:13:47
URL: http://sundsryttare.blogg.se/
Postat av: Carro

Det kommer alltid att finnas negativa och avundsjuka människor som tror sig veta bäst. Jag tycker att detta händer ganska ofta i hästvärlden, speciellt när man har fd.travare (enligt mina erfarenheter). Det är bara att sluta bry sig och köra sitt eget rejs. Jag vet att det kan vara svårt. Ingen känner din häst bättre än du och du vet vad som funkar bäst för er.

2011-05-15 @ 19:02:40
URL: http://carroshastliv.blogspot.com
Postat av: Malin

Du ska inte ta åt dig av dåliga kommentarer! Du gör ett toppen jobb med Bella! Bara avundsjuka kan jag lova!

2011-05-15 @ 21:05:26
URL: http://kyro.blogg.se/
Postat av: Julia

Här är en till som tycker du är jätte duktig med din häst! :)

2011-05-15 @ 21:24:58
URL: http://ohjuliet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0