Hoppning

Hoppade ju igårkväll. :-) Blev titthinder som jag önskat, kul! Det var ju absolut inga problem. Ännu en gång har jag fått de klart, det sitter bara i mig. Vi fick inte ett enda stopp igår. Först hoppade vi en bana på max 70cm på alla titthinder, och de gick i en sån rallyfart att det var det som gjorde mig "rädd". Hade liksom ingen kontroll, hon bara for iväg som en dåre. Blev dock väldigt stolt över att hon hoppade allt. Ett hinder var ett såntdär kort hinder, som JAG tycker är skitläskiga haha. Men trots att jag verkligen tvekade så bjöd Bella hur fint som helst och hoppade det, haha jag var dösäker på att hon skulle tycka det kändes trångt. Men ne.

Så vi hoppade om banan, fast 80cm. Hade kontroll blandat med rally. Givetvis beror det på att jag blir rally oxå. När jag är lugn och andas har jag kontroll för det mesta.

Hoppade banan en sista gång och då fick jag även höja något enstaka hinder till 90cm, för jag ville testa. Och både 80 och 90cm känns som ingenting nu! :o Speciellt 80cm. 90cm känns som 80 gjorde förut, haha. Lite småhögt. Så jag e riktigt stolt över mig själv och hästen som börjar samspela ännu mer. :-)


Framhoppningshindret

Kommentarer
Postat av: Lina - Vinn BloggSvarsinbjudan

Kul!

2011-05-25 @ 11:16:17
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: Caroline

Jag förstår känslan :D och jag tycker du blivit grymt duktig med tanke på att du var så rädd för att höja tidigare. Bra jobbat :) fortsätt så!

2011-05-25 @ 11:35:12
URL: http://sundsvallsryttarna.blogg.se/
Postat av: Camilla

Jätteduktiga! Skönt att höjderna känns mindre nu :D

2011-05-25 @ 15:38:46
URL: http://camillahastskotare.blogg.se/
Postat av: Carro

Sv: Tack! Du med :)

2011-05-26 @ 19:09:10
URL: http://ponyfocus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0