Magkatarr/magsår

Igår låg jag hela dagen i sängen. Mådde så otroligt dåligt, tänk er magsjuka fast ni spyr inte. Så mådde jag hela dagen. Var alldeles skakis, tung i huvudet, konstant värk i magen och starkt illamående. Hade ingen aptit heller. Åt inte så värst mycket, förutom på kvällen då jag fick i mig mat.

Idag mår jag bättre, men jag har kvar magvärken, är lite skakis fortf. och är tung i huvudet.

Tror jag har magkatarr
eller magsår faktist. Har en tid nu fått denhär typen av magsmärta när jag blir väldigt stressad/orolig, främst på kvällarna när det gått en hel dag. Och har tänkt att det ev. kan vara någon typ av magsår. Och nu har det hållit i sig ett helt dygn, och det jag hittar om katarr stämmer väldigt bra in på mig.

Varje gång jag sov igår, så när jag vaknade upp hade jag inte magont. Men efter någon minut kom det, så jag tror att eftersom jag slappnar av när jag sover så försvinner värken.

Tror jag ska uppsöka läkare till veckan iaf. Men känns skönt att det inte är magsjuka iaf. Men har avbokat jobb ikväll, för jag orkar verkligen inte sköta om andra när jag inte alls mår bra. :-/ Känns drygt då jag längtat till jobb eftersom jag knappt jobbat något denna månad. Men men, sånt man inte kan rå för.

Kommentarer
Postat av: Monika

Jag har själv magkatarr och vet hyr ont du har. Det är vanligt att man får det av stress. Själv får jag mina "anfall" när jag är stressad eller ätit fet mat. Men prova omeprazol, finns receptfritt på Apoteket. Hjälper mig så det kanske är värt ett försök.

2011-05-21 @ 11:21:17
Postat av: Rebecca

Om man har magkatarr så har man ständigt sug i magen och man känner sig hungrig hela tiden. Men uppsök läkaren. Magen är inget man ska leka med :( Krya på dig!

2011-05-21 @ 12:40:03
URL: http://zkold.devote.se
Postat av: Anette Nord

Usch då ;( Krya på dig hurru!

2011-05-21 @ 13:25:02
URL: http://anette-nord.blogspot.com
Postat av: Lina - Vinn conchos till ditt pannband från Kyro Riding Gear

Äter du mycket ipren/ibumetin och så? I så fall, sluta med det!

2011-05-21 @ 14:58:30
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: linneafalk

jag har oxå det och det är inte alls roligt... :(

2011-05-21 @ 15:49:49
URL: http://linneafalks.blogg.se/
Postat av: Sisterhood

Krya på diig! :)

2011-05-21 @ 16:43:03
URL: http://www.siisterhood.blogspot.com
Postat av: Camilla

Haft magkatarr sedan jag var 9-10 år och var inlagd för jag hade så ont emellanåt då. Ett helsike med magkatarr, man dras alltid med det. Men man kan förhindra att man får så ont i viss mån, inte stressa utan ta itu med det man är stressad över, ändra inställning till saker så man inte oroar sig över det.



Magkatarr gör ont u mitten av magen, strax nedanför solar plexus. Känns som om magen fräter sönder och jag mår illa av det.

För mig är det viktigt att äta regelbundet och bra mat, annars så kommer magkatarren direkt och sitter i ett par dagar.

2011-05-21 @ 21:36:47
URL: http://parellikusken.blogg.se/
Postat av: Fanny

Jag har med magkatarr, fick det under gymnasietiden och den har suttit i sen dess, inte hela tiden förstås men den kommer och går. Fruktansvärt jobbigt :/



Förr brukade jag alltid ha med mig ett paket kex att knapra på när det satte igång som värst och det hjälpte faktiskt :) prova det! Jag tycker fil lugnar magen också men det kanske bara är min egen inställning.



Hoppas du blir bättre iaf !

2011-05-26 @ 00:17:56
URL: http://lindelou.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0