Älskade vän!

Var ut till lilla hjärtat en sväng till nyss, har precis kommit hem. Tänkte jag skulle vara med henne lite i hagen, blev så sugen. Vill ju liksom att hon ska tycka det är trevligare att komma till mig än att vara i hagen. Så gjorde lite sådant som hon gillar, dvs. jag tog bort massa skit mellan boobsen, sedan kliade jag henne under magen som hon ääälskar och även lite på rumpan. Då blev jag väldigt populär! Sen myste vi lite, och hon var så söt.. haha. Sniffa på min fot, upp till min vad, och lår.. Man vet aldrig när man ska få sig ett tjuvnyp så jag är lite orolig när hon gör så, haha. Men än så länge har hon inte nypt mig. ;) Hon tar gärna tag lite lätt i typ kragen på jackan eller dragkedjan. Fislisa.

Går inte att beskriva hur mkt denna fina tjej betyder för mig. Jag är glad över varje dag jag får chans att spendera med henne för man vet aldrig vad som händer. Jag vet ärligt inte vad jag ska göra den dagen hon inte finns hos mig mer, för hon är en på miljonen. Fina fina tjejen. Hon har liksom lärt mig så mycket, jag har utvecklats himla mycket som människa tack vare henne.


Kommentarer
Postat av: Linda

Härligt att känna sådan känsla till sin häst! :) Så himla roligt att det går så bra för er, du har gjort ett bra jobb med henne och det är inte många varmblod som ser så rak och upprätt ut i ridningen som B gör, tycker många varmblodstravare går på framkärran och visst dom är väl inte den bästa eller lättaste typen av ridhäst heller men din häst ser verkligen fin ut för det mesta, speciellt nu. Bra jobbat och kämpa vidare!



Sv: Tycker du inte? Ne, det kanske är jag som är paranoid?? Ibland blir man inte klok, man kanske lurar sig själv för att man bivit lite besatt!

2011-11-20 @ 18:08:29
URL: http://mittangsull.blogg.se/
Postat av: Q med ridtravare i fokus!

sv:Ja i bland är gubben där med kameran när man minst anar det ;-) Vi har ju totalt pansar is överallt just nu och givetvis är det stenhårt i backen.Jag kan nog inte bli mer grinig över underlaget just nu.



haha när jag läste inlägget här ovan drog jag mig till minnes en häst jag hade en gång som också var så där förtjust i att nosa på skor gärna när man kliade honom samtidigt.Han nöp mig aldrig heller men En gång tog han tag i skosnörena på en skon och drog till ordentligt så min fot följde med upp.Jag landade fint på arslet kan jag säga xD sen såg han så där otroligt oskyldig ut precis som "vadå?Jag har inte gjort nått"

mvh/Q

2011-11-20 @ 18:19:29
URL: http://qodrofenia.bloggplatsen.se/
Postat av: Linda

Sv: Jag är sparsam med beröm men blev rätt impad över senaste filmen så något må ja ju säg ;)



Ne det kanske inte är så farligt ändå, dock är det så svårt att veta om hon stör sig eller ej i ridningen, för oavsett så går hon inte bra nu och jag har ju aningar om något är fel igen, men blir hon hel och smärtfri i kroppen kommer det bli lättare att känna var sadeln ligger bäst under ridningen..

2011-11-20 @ 18:24:39
URL: http://mittangsull.blogg.se/
Postat av: sarah- tillridningsryttare

Sv: Hon passar mest i avbrotten och jag kan inte gasa så mycket efter som våran paddock är typ 20x40 :/

I hoppningen vill hon hoppa så mycket att hon inte vill sluta ibland, lite små söt! Jag ska ha mycket markarbete nu eftersom vi ska hopptävla om 21 dagar :) Vi brukar träna styra mycket. Ägaren kör henne någon gång i veckan med riktigt styrke pass!

2011-11-20 @ 18:29:58
URL: http://sarawhbby.blogg.se/
Postat av: sarah- tillridningsryttare

Sv; Okey, tack för alla tips! Är det något tips du har i överlag?

2011-11-20 @ 20:09:14
URL: http://sarawhbby.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Så glad för din skull, vilken underbar relation ni har.

Du har verkligen gjort ett superjobb med B och du har en sån känsla för hästar.



Gillar verkligen din blogg, din ärlighet och ditt sätt att skriva! :)

2011-11-20 @ 20:42:46
URL: http://barefootangel.blogg.se/
Postat av: Lollo

SV. vad har du för maskin?

Min verkar inte vilja fungera, får se vad dom säger inne på hööks.

2011-11-20 @ 23:33:42
URL: http://blogg.st.nu/ungaryttare
Postat av: Carro

aaaaaaaaaw så söt! (omg, vad emotionalt det blev, satt och läste inlägget och så kommer Adele-Someone like you på radion)

2011-11-21 @ 09:05:11
URL: http://silverbern.bloggagratis.se
Postat av: Camilla

nä, nu har jag verkligen lärt mig något den hårda vägen! men jag har lånat ut grejer hundra gånger förut och aldrig varit med om något liknande... :/

2011-11-21 @ 12:05:11
URL: http://unafraid.blogg.se/
Postat av: Stina

Underbar bild!!

2011-11-21 @ 21:11:59
URL: http://sodressage.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0