MYS!

Skola idag, första dagen efter lovet. Gick bra, förutom att jag led av världens huvudvärk. Hade utsläpp imorse så tog en promenad ut kvart över 6. Sen höll jag på somna påväg till skolan och ja, som sagt hade grymmaste huvudvärken. Så sista lektionen for jag hem. Sov några timmar för jag var svintrött.

Hade först fixat bort B
idag, mockning och allt sånt. Men när jag sedan vaknade var jag otroligt sugen på en ridtur i mörkret, så jag for ut. Har precis kommit hem. Var ute 45 min och skrittade runt, var så himla mysigt. Skulle lätt kunna skritta flera timmar. Och B sköter sig exemplariskt. Vi hade lång tygel bra länge, och det är inte vanligt, särskilt inte i mörker sådär. Sen spände hon upp sig lite och gick i rallyfart men det krävdes inte mycket för att få henne att komma tillbaka. Det är så roligt att hon är så pass lyhörd ändå liksom, fast hon är spänd och har mkt att titta på. Vi hade månen på besök oxå som lyste upp vägarna perfekt!

Ne hon är verkligen galet trevlig just nu. Det tänker jag ta vara på för man vet aldrig när hon vänder. ;) Man känner sig nästan DUM att rida/jobba med henne när hon är såhär "snäll". De blir liksom "Hallå???! Säg nånting då B! Säg vad DU tycker." Haha. Jag blir sådär. När hästen gör allt man säger och inte protesterar så känner jag mig dum. Som att den är min slav, haha. Ne, jag tror nog B är den bästa häst jag kan ha. :-) Hon passar mig som handen i handsken, (nästan alltid haha).

Kommentarer
Postat av: Liza

Det låter bra =)

2011-11-08 @ 09:19:47
URL: http://dalkullans.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0