Skam den som ger sig! ;)

I juni/juli nån gång så upptäckte jag att mina Tretorn Advance var skavda på insidan, alltså yttermaterialet har luckrats upp och mer och mer lossnar därifrån. Så jag tog in dom till butiken jag köpt dom på, och dom skulle föra ärendet vidare till  Equality Line som säljer dessa stövlar. Dom nekade mig att få nya stövlar, ok tänkte jag. Det är väl vanligt slitage då.

Men så tog jag dom till en skomakare, och han nästan skrattade för det var så korkat att ett par stövlar för 3000:- inte håller med än i ett år. Och det håller jag ju verkligen med om. Och han kunde inte laga dom utan att göra värsta ingreppet på stövlarna så då struntade jag i det.

Hur som så ringde jag upp butiken jag köpt stövlarna från igen och ville ha nya. Det gick ju inte eftersom jag redan blivit nekad så jag bad om numret till Equality Line själv. Så dit ringde jag och krävde nya, men icke sa nicke. Dom skulle inte ge mig några nya för dom ansåg det vara vanligt slitage.

Så när jag fått ett nekande
direkt från Eq. Line, så sa jag till ansvarig där att jag kommer ta ärendet vidare till Arn - allmänna reklamationsnämnden. Ok, fine för dom tyckte tjejen.

Ärendet hos Arn skulle ta
minst 6 månader enligt pappret jag har här hemma, men dom skickar alltid ut en kopia utav kundens anmälan till företaget det gäller.

Idag, ungefär 2 månader senare får jag ett samtal om att nekandet upphävts och jag ska få nya stövlar. Equality Line har dragit tillbaka sin nekan eftersom jag blandat in reklamationsnämnden. (Reklamationsnämnden har alltså inte ens tagit upp ärendet för prövning ännu) Är det inte härligt? Skam den som ger sig! (Så nu ska jag kontakta Arn och avbryta min anmälan)


Mina älsklingar. Kommer göra ont att skicka iväg dom, haha. Och jävligt ONT att rida in dom nya.

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Oj, vilket effekt. Bra! :D

2011-11-25 @ 16:55:39
URL: http://barefootangel.blogg.se/
Postat av: Annelie

Ja skam den som ger sig! Tur du inte gjorde det! Dom insåg väl själva när pappret kom att det inte var så mycket att bråka om, och det faktiskt verkar helt absurbt att stövlar inte håller längre än så ja.

2011-11-25 @ 18:02:36
URL: http://riderdressyr.blogg.se/
Postat av: Erika

Haha^^

Att de ska bara gå så långt för att dom ska ge med sig.

Men bra att du inte gav upp o härligt o få nya. :)

2011-11-25 @ 21:55:07
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/
Postat av: Caroline

Sjukt att det ska behöva gå så långt! Men de kämpar väl emot så länge det kan.



Grymt att du får nya! You go girl :D

2011-11-26 @ 10:54:11
URL: http://myvilbur.blogg.se/
Postat av: Emeli

Bra jobbat!

En av anledningarna till att man köper dyrare är ju liksom för att det ska hålla, så då tycker man ju att märket ska se till att kvalitén och så stämmer in på priset och gör den inte det får de banne mig stå sitt kast och anpassa sig när folk vill ha nytt.

2011-11-26 @ 18:09:44
URL: http://tillhast.wordpress.com
Postat av: Mikaela

Vad jag har hört "ska" man inte rida med tretorn och dressyrsadel för då slits de sönder på insidan. Men som sagt bara vad jag hört, jag har inga så har ingen aning. Härligt att du fick ett par nya!:)

2011-11-27 @ 11:37:04
URL: http://wherethesidewalkcracks.blogg.se/
Postat av: Lotta

Hoppas att jag får ett par nya Veredus stövlar.. 7000kr och tok skavda på insidan och utsidan!??!?! SÅ mycket har jag inte ridit och dom är välskötta.. NU är dom dock nere i Italien, undra när jag får återse dom igen.

2011-11-29 @ 09:20:00
URL: http://hastfotografen.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0