Travbanan

Idag hade jag egentligen tänkt mig galoppbacken, utan galopp då. Men jag var alldeles svimmig i stallet, jätteyr och kände att det nog var bäst att hålla sig i närheten om jag skulle svimma av. Så jag red runt travbanan idag. :-)

B var svinfin!
I början var hon inte så fin, hon tänkte nog mest på hur stressat det blev sist då vi övade galoppfattningar där. Men så testade jag en ny grej på henne, att backa henne lösgjord. Så jag gjorde halt, backade några steg, fram, halt, backa några steg osv. Och jag behövde inte alls upprepa mig länge förrän hon började bära sig själv och inte hänga i min hand. Superkul! Så där körde jag igång med tempoväxlingar i trav. Hon vart så jävla fin!! Lyssnade sjukt bra på sätet och bar sig verkligen kanonfint och var verkligen formbar. Jobbar mycket med att hon verkligen ska ta stöd på ytter och jag använder mig av små knep jag lär mig av att titta på ridlektioner m.m och det är så roligt att hitta nya knappar. :-)

I höger varv var det däremot jobbigare, det är i det varvet hon gärna lägger huvudet på sne och tar inte riktigt stödet på yttersidan. Men som sagt jag hittar fler och fler knappar så bitvis var hon riktigt trevlig! Dock tyckte hon det var väldans jobbigt för hon tyckte lite att jag skulle bära runt på henne i det varvet, så jag fick kämpa lite för att få henne att bära upp sig själv. Men jag avslutade när hon blev som finast!

Skitroligt att rida henne när hon är såhär. :-D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0