Vilodag

Idag fick B vila. :-) Var ute och mockade och fixade så de blev mysigt och fräscht åt stumpan. Sen gick jag ut i hagen och satt där i ungefär 45 min, och bara studerade hästarna. :-) Det är väldigt intressant. Jag blir lite fundersam på ena hästen dock, han verkligen HATAR Bellie, och hon är inte den som bara går iväg utan "strid" så hon surar ju tillbaka vilket medför att han sparkar henne = BAD. Så jag skickade iväg honom och sen fick han vara själv under tiden jag var därinne med de andra hästarna. Jag förstår inte riktigt hästarna språk alltid.. För han är inte ens ledare i flocken, men stona har han minsann kontroll över den lille skrutten! ;)

Om ca 2-3 timmar
ska jag och min älskade E ut och äta go-mat, ska bli riktigt mysigt. Sedan blir det bowling för våran del ikväll, för att slutligen åka hem till honom och mysa med godis och film. Vi firar nämligen 6 år idag. HELT SJUKT! SEX år..? Det är galet de. :-D JUST LOOOOVE IT!



6 år<3

Jag har så GALET fula bilder på oss så jag DÖR av skratt varje gång, önskar jag kunde lägga ut dom här men E skulle typ döda mig (for real) då.. Så.. Tyvärr :/ Ni får föreställa er. Hahahahaha... Kommer ihåg en gång, när jag var sur på honom, och jag satte inne i mitt rum här vid datorn. Oså kommer han in, och då har karln dragit på sig en blond långhårig peruk, och har hittat nåt jäkla troll-spö med fjädrar på oså ja... ni kan ju tänka er resten. Och det har jag förevigat på BILD. :-D Haha.. Finns så sjukt fula bilder på oss som sagt, hade verkligen velat lägga upp dom! ;) ;) ;)

Jaja, nu ska jag
försöka bli hungrig på 2 timmar. Har ätit 2 lussebullar, mjölk och lösviktsgodis. Och vi ska liksom ut och äta, så ja.. svältning två timmar framåt då.

Kommentarer
Postat av: malin

STORT grattis till er :D Tycker de är häftigt att ni har hållt ihop så länge :)

2011-11-11 @ 14:44:07
URL: http://mullesdrommar.blogg.se/
Postat av: Matilda

GRATTIS! Gud så roligt, hoppas ni får en toppen dag <3

2011-11-11 @ 14:59:20
URL: http://vickysutbildning.blogg.se/
Postat av: Othilia

GRATTIS TILL ER!! =D Ni får ha en super mysig ikväll!

2011-11-11 @ 15:46:10
URL: http://peasantelisas.blogg.se/
Postat av: Q med ridtravare i fokus!

Grattis! Hoppas ni får en superrolig och mysig kväll.

och bara för att du skrev om lussebullar så MÅSTE jag ju ställa mig och baka i helgen.Blev sjukt sugen =P



Passar på att önska trevlig helg när jag ändå är i farten =)



mvh/Q

2011-11-11 @ 17:44:12
URL: http://qodrofenia.bloggplatsen.se/
Postat av: Jessica

Massor med grattis till er! Blir så glad för eran skull, att ni har varandra att dela allt tillsammans med oavsett om det kommer dåliga eller bra dagar, Ni står ändå alltid tillsammans. :)

2011-11-12 @ 17:56:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0