Busfis

Bellisen har blivit en riktig busfis. Hon som alltid brukar vara hur lydig som helst ungefär, haha. Skulle fota lite nya bilder på henne idag, och som ni sett så brukar jag kunna ställa henne var som helst. Till och med på en äng full av mat, själv, och backa x antal meter för att kunna fota henne. Brukar aldrig vara några problem. Men idag vettni, haha.. hon var världens odåga. Skulle INTE posera, bara äta och fara omkring. Kanske är lite överskottsenergi som börjar komma? Hon har ju trots allt stått i sjukhage i snart 7 veckor. Duktiga prinsessan mammas. :-) Så det är väl inte mkt att böla över.. Hon gör ju alltid annars som jag vill, så jag får tåla att hon gör som hon vill vissa ggr.

Iallfall, red Bamse idag. Och tog med Bellis som handhäst, hahahahhaha vet ni? Hon och Bamse är PRECIS som hon och Berra var i gamla stallet. Dvs som katt och råtta.. dom ska gnabbas och sura "bara för att". Det är helt harmlöst, men liksom. Dom måste stryka bak öronen och naffsa åt varandra båda två. Hahaha. Så jävla söta är dom! Ska bli otroligt spännande att se hur det blir när B kmr ut från sin sjukhage.

Iallafall så var Bamse inte den dröm han brukar vara att rida, idag. Hualigen, lillemannen ville inte alls vara med på noterna. Så jag la av efter 20-25 min och gick tillbaka till stallet. Är ingen mening att traggla när inget funkar, då tar man nya tag till nästa gång. Även hästar har dåliga dagar. :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0