Goodmorning sunshine

Har precis klivit upp. Hade precis halvvaknat när jag fick ett samtal från stallet.. Mina mardrömmar jag haft har blivit sann. Nej då, inte riktigt. Men halvt. Bellie hade slitit sig imorse.. Dock bara sprungit ner till höbalen och där låtit sig fångats TACK OCH LOV. Hon är ju en väldigt smart tjej och hon har haft många perioder när jag inte fått ta henne i hagen, så att hon lät sig fångats fast hon just blivit "fri" är helt otroligt. Benet hade inte sett nå annorlunda ut efteråt, och jag tror inte det är någon fara med tanke på alla utbrott hon har haft med mig. Dom är nog flera ggr värre än det hon lyckades med imorse.

Har ju sagt att jag ska fixa kedjegrimskaft men det blev aldrig prio ett innan jag for till sthlm för jag tänkte att det nog var lungt vid in- och utsläpp. Tji fick jag. Kedjegrimskaft inhandlas så fort som möjligt idag, vi råkar nämligen ska åka till en hästbutik vi hittade igår ute på stada. ;) Så får jag se till att dom som har in- och utsläpp ikv och imorgon lånar ett kedjegrimskaft och använder på henne.

Jag är bara glad att
hon börjar med detta NU och inte för 2 månader sedan. Då hade nog skadan varit bra mycket känsligare. Men jag ska inte ropa hej innan jag är över bäcken.. Jag som är van att se skadan varje dag och känna hur den känns, ser ut m.m måste nog se den först innan jag vet om det är lungt. Men till 90% är det nog lungt tror jag. :-)



Nu ska jag nog ta mig
något att äta och se om inte Anna tänkte vakna till liv snart. Då blire att dra in och shoppa lite mera, vi hittade asmkt igår som vi shoppade :-D Iallafall, sen blire lunch/middag nånstans för att slutligen göra det vi kom hit för, nämligen att se självaste BRITNEY SPEARS. Me like!

Kommentarer
Postat av: Sarah

Jag är så rädd att min häst ska slita sig med andra också, han gjorde ju det med mig igår och var väldigt nära att göra det iförrgår då han var räd för en brasa. Dumma häst som inte fattar att det är hans liv som står på spel :(

2011-10-16 @ 09:56:31
URL: http://sarahhbergman.blogg.se/
Postat av: Linda

Kul jag hade också velat se Brittan, det var ju ens största idol som liten flicka ^^

Hoppas det blir en trevlig föreställning!



Trist med bushästen! Tur att det gick bra ändå, tänk när Bitter och hans polare rymde förra förra vintern mitt inatten, då kan jag säga att jag grinade i floder..

2011-10-16 @ 13:24:04
URL: http://mittangsull.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0