Tjenis penis

Klev upp kvart över 6 imorse. Vill inte sova nå längre. :-) Har gått rätt bra med att sova men jag har vaknat flertalet ggr för jag kan nämligen inte ligga som jag vill. Måste ligga på rygg eller försiktigt åt sidan till höger. För allt annat gör bara ont.

Tog kryckorna och for upp på toa oxå och jag provade belasta benet vilket gick bättre än igår. Något steg, sen gjorde de ont igen. Men jag hoppas jag kan gå snart.

Vill ut till stallet ja... men frågan är om jag ens tar mig upp på bussen? Haha. Trappor får jag iaf åla mig ner och upp på rumpan. Vill ut och kolla till min fis, mysa osådär.. och kolla på sadeln, det var ju den nya som fick ta smällen. ;) Idag ska iaf Otto rida na, och jag ska vara med och kika på. Hon ska rida henne lite nu tills jag kan hoppa upp igen. TACK! Har så underbara människor omkring mig som ställer upp jämt. <3

Kommentarer
Postat av: Q med ridtravare i fokus!

sv:jodå men betänk vinterpäls.=P och lervälling .samtliga otäckade delar får sig ett jämt lager på si så där 2-3 cm.Knas måste vara extremt betuttad i rastafari kulturen också för dreades är tydligen något som faller honom i smaken.Gjort på lera förvisso xD

mvh/Q

2011-10-27 @ 10:04:17
URL: http://qodrofenia.bloggplatsen.se/
Postat av: Erika

Toppen att du har så bra folk omkring dig som kan ställa upp. :)



Hoppas de inte hände något med sadeln nu när de gick skapligt bra med dig.

Bra med Bellie.

2011-10-27 @ 10:24:01
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/
Postat av: Lollo

Det går fortare än man tror att komma på fötter igen.

I somras när jag ramlade av och skadade foten så höll jag på att svimma av smärta när jag försökte belasta foten på väg till akuten men på eftermiddagen dagen efter så gick jag ut utan kryckor och hämtade hundarna. Visserligen gick det väldigt sakta att gå men det gick=)

Dock känner jag nu att jag belastade foten lite förmycket i början då den ej läkt som den ska så ta det lugn men belasta den lite hela tiden=)

2011-10-27 @ 10:55:15
URL: http://blogg.st.nu/ungaryttare
Postat av: SHUNi- hästblogg

SV; Ja men precis :) Då vet du ju iaf vad du har att träna på :D det är ju super!

2011-10-27 @ 11:25:34
URL: http://shuni.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0