Bellabus "hältfri"

Idag provade jag trava Bellisen igen, vilket jag gör en gång i veckan. Hon var helt "hältfri"!! Nu har hon ju inte haft en hälta, utan reflexen som säger att hasen ska dras ihop fungerar inte riktigt vilket gjort att benet varit rakt och gjort att det hamnat efter en sisådär 30-40cm från där hon egentligen ska sätta i. Men idag såg hon helt ren ut och klev på med hasen precis lika bra som andra benet. Hur bra som helst!

Även skritten såg väldigt bra ut
, tyckte mig se en förbättring där oxå. Att hon vinklade benet mer inunder sig.

Pratade med vet. och hon tyckte det lät bra. Hon sa ju att det kan ju ta 2 veckor till, de kan ta 4 veckor till, man vet inte. För vissa hästar tar de som sagt hela 3 mån, och Bellie kan ju vara just en av dom. Och då är det 6 veckor till. Så allt kan hända. De enda jag väntar på nu är att benet ska bli mer stabilt när jag håller på med det, och vi kom överrens om att jag ska höra av mig då. Om 2-4 veckor (då de förhoppningsvis hänt mer).

Kommentarer
Postat av: malin

SV: De låter kanske som att ja menade en person, men de va en av våra hästar. (han va mer än en häst och kommer alltid att finnas i mitt hjärta) Han va väldigt speciell och förvånade alla över hur snäll en häst vara, en ardenner på ca 175 i mkh som vägde över 1ton. Han va som en stor nallebjörn och hjälpte mig igenom den period när Molly bröt benet. Han fick en så speciell plats hos mig, men sen va han med om ett trauma när pappa körde som han olyckligt aldrig glömde, tillslut gick han inte att köra och vi kunde inte ha kvar honom (pappa försörjer sig på hästarna) kvällen innan han åkte sa pappa till mig att han inte skulle vara kvar när jag vaknade. Att förlora Albin va en fruktansvärt tung upplevelse som jag fortfarande kan bryta ihop totalt över. Det är sjukt vad saknaden till någon kan göra ont..



Ja de va riktigt hemskt att förlora en kompis på de sättet, sista gången jag träffade honom (två veckor innan de hände) gav han mig ett kort där de stod I Love You Malin. usch usch usch, de är tufft ibland!:(

2011-09-29 @ 20:26:40
URL: http://mullesdrommar.blogg.se/
Postat av: Matilda

SV: Jag kommer ta mer bättre bilder i morgon, så kommer ha en bättre kamera med :P Ne jag förstorade den 2 stolekar. Ville inte ta för mycket, men kanske få ta en till, det var jag ju inte!!

2011-09-29 @ 21:26:07
URL: http://vickysutbildning.blogg.se/
Postat av: Carro

Vad härligt att det går åt rätt håll! :)

2011-09-29 @ 21:43:21
URL: http://sartorius.blogg.se/
Postat av: sarah

Vad roligt att hon verkar bli bättre! :)

2011-09-29 @ 21:56:56
URL: http://royalflax.blogg.se/
Postat av: Linda

Sv: Ne visst var det likt :D Skäckar kan ju se så extremt olika ut men Fifa och denna hingst var riktigt tvillingslik ^^

2011-09-29 @ 23:53:58
URL: http://mittangsull.blogg.se/
Postat av: Anonym

SV: Jag vill ha kritik för att kunna utveklas självklart, men jag är en sådan person som inte tar kritiken på ett bra sätt alla gånger hah. Och gårdagen hade jag helt enkelt för höga förväntningar på mig själv. Så det känndes väl lite sådär. Men hur som JAG måste få höra det för att utveklas! (:

Men som sagt tar inte kritik så bra alla gånger! ;)

2011-09-30 @ 11:00:17
URL: http://beeatrice.blogg.se/
Postat av: Erika

Va skönt att de går åt rätt håll. :)

2011-09-30 @ 11:44:57
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0