En härlig dag!

Idag har varit en alldeles underbar dag. Finväder, stallet och härliga människor (som vanligt). :-D Började med att hjälpa L med Quantas. Så först hoppade jag upp och kände på honom i skritt och trav, och han var inte lika fin som sist. Idag var KLAR skillnad mellan höger och vänster varv. Så fort jag kom in i höger varv gick han som en dröm, så fort jag kom in i vänster varv försvann allt. Men han var fin ändå, han är ju ändå inte alls långt kommen i sin utbildning. Så det kan inte alltid gå toppen. Sen fick L hoppa upp då, så hade jag en liten lektion för henne. Gick bara bra och hon var nöjd.

Sedan följde jag och Ls familj
med ett gäng som skulle hoppträna från vårt stall, så jag hjälpte en tjej därifrån oxå. Och så fick jag sitta upp på lilla islänningen och hoppa honom lite, försöka få honom på G liksom. Han är lite seg. Ska klippa honom till helgen då han har svinmkt päls redan och blir fort trött. Första hästen för i år som jag klipper! ;)

Efter det så kom det ett
annat gäng till paddocken, varav flera jag kände. Så fotade lite och sådär, bilder kmr sen.

Efter det så hämtade jag och L Elisa, för jag skulle hålla lektion för henne så hon fick känna på en häst som är utbildad. Gick verkligen skitbra och L var hur nöjd som helst! Hon var jätteduktig. :-)

När jag kom hem så
kom E direkt och vi började med lite transportarbete, målade på väggarna litegrann och de sista på ramen. Så de går framåt sakta men säkert haha. Nu är jag äntligen i sängen för kvällen, skönt. Så nu blire att slappa tills jag ska sova. ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0