Fullt ös medvetslös

Idag har de verkligen varit full rulle. Andra dagen på min praktik vare oxå, där börjar jag 7 på morgonen vilket gör att jag går upp typ 5-6. Jobbigt! Men nu börjar jag känna mig som en UNDERSKÖTERSKA, haha. Har liksom sett mig själv som någon som är nöjd med att jobba inom hemtjänsten endast, att jag inte behöver nå mer liksom. Men nu öppnas nya dörrar. Jag har tagit blodprover, blodsocker och blodtryck idag. Och LYCKATS! Haha. Kanske en liten grej för vissa, men jag har inte haft möjlighet att träna på detta på mina föregående praktikplatser, och när jag väl provat har det varit så luddigt om vad som är rätt osv. Men nu så! Asroooligt att ta prover. :-D

Iallafall, drog till stallet
direkt när jag slutat halv 4, och nu halv 10 kom jag hem. Red först ut på Elisa, Ottas häst. Klättrade två vändor uppför, och en vända nerför. Skrittade mestadels, men travade en kort sträcka oxå. Hon var fin bitvis, men hemskt fjollig! Haha. Jag dog. Hon höll på DÖ för ALLT. Allt var så himla skrämmande enligt Elisa idag.

Sedan pysslade jag på
i stallet, och tillslut gick jag en promenad med OTURSHÄSTEN som nu har LYMFANGIT. Pricken över i:et liksom. Samma ben som det skadade oxå, wiho kan ju knappast vara bra för läkningsprocessen.. Men nu är hon satt på behandling och förhoppningsvis är hon bra på ett par dgr. Om det nu inte blivit kroniskt, för jag har trott att det var en sån svullnad som blev efter skadan, men icke... Så hon har haft sådär nu ett tag, kanske 5dgr? Så jag får hoppas det inte gått för långt.

Gick en promenad oxå
, har börjat göra det nu. Var sjuuukt mysigt i mörkret!  Bella fick låna ett par rosa reflexer oxå, gissa var jag ska imorgon? PÅ HÖÖKS OCH KÖPA ROSA REFLEXER. Me like.

Imorgon blire jobb 7-12, sedan ska jag hjälpa en tjej i stallet med hennes häst. Får se om det är något jag kan ta mig an eller om högre makter behöver komma in i bilden, haha.

Kommentarer
Postat av: Jennie

Men nej! Huga då, stackars Bellie :( Hoppas verkligen att hon repar sig!



SV: Absolut, det kommer! ;) Hittills verkar det vara ett otroligt genomtänkt och snällt bett :)



Har du lust att lägga in min nya bildlänk? ;)

<a href="../../http://nobleride.blogg.se" target="_blank"><img src="../../images/2011/bildlnk5_163988762.jpg" border="0"></a>

2011-09-02 @ 22:14:53
URL: http://nobleride.blogg.se/
Postat av: Maria

Sv: Ja, Acke är en kanonponny för oss. Han har haft återkommande Knä- och kotledsinflamationer... 2008, 2010 och 2011. Denna gång blev han inte bra efter första behandlingen, det var då vi drog oss ur. Eftersom ägarna inte vill gå ner i pris (40 000 kr). Så där är vi nu, men det är en väldigt trevlig och duktig ponny!

2011-09-02 @ 22:53:17
URL: http://maria-hastliv.blogspot. com
Postat av: Othilia

Usch då :/ Haha hon kan vara så sjukt fjantig ibland Elisa ;)

2011-09-02 @ 23:43:50
URL: http://peasantelisas.blogg.se/
Postat av: Alexandra - Tävling på bloggen, vinn en grimma från Catago!

Låter inte alls kul det där med B, håller tummarna för att hon kommer bli bra igen!

2011-09-03 @ 12:28:47
URL: http://barefootangel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0