JOBB

Hihi! Jobbade igårkväll, och jag kom dit som en deprimerad zombie, och kom därifrån som en skinande sol! ;) De ni. Tänka sig att jobbet kan göra så mycket. Blev på asbra humör. Så imorse när jag vaknade var det inte LIIIKA svårt att kliva upp som det varit senaste veckorna. Så upp kom jag! Jobbar till 12 idag.

Sen bär det av till STALLET! Åh jag får värsta pirr-känslorna i magen när jag tänker på att jag ska få träffa Bellisbus. :-D Ska även rida ut en sväng på Elisa, vad exakt vi hittar på vet jag inte riktigt än. Men det blir väl en sväng i skogarna där. Skönt! Älskar att få ta en tur ut i skogarna själv och bara fokusera på mig och hästen.. Balsam för själen. :-)

Senare idag/ikväll blire transportfix (nej den är inte klar än haha). Ska måla klart slutfärgen på väggarna, och så småningom slå upp dom oxå. Blir ju galen på att vi aldrig blir klar. Men det är väl inte så konstigt med tanke på att vi aldrig gör nåt med den. Lär väl stå till nästa sommar om jag känner mig själv rätt :P MEN det får den inte!! Jag måste kunna ta mig nånstans med Bellisbus utan att behöva hyra,  de är ju fruktansvärt. :o

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0