Myspuppa

Har gosat med min lilla myspuppa (Bellie) idag. :-) HIhi! Vi var ute och gick en sväng, har börjat gå liiite längre svängar nu. Sen stod hon och betade typ en kvart, hon bara kasta i sig gräset. Mumma tyckte B. Klart hon ska få göra sånt hon tkr e kul/gott/rogivande bara det inte är att springa, just nu. ;) Anything else.

Idag provade jag faktist dra bak benet, och som ni såg på filmen när skadan var ny så gick benet RAKT bakåt. Vet ni? De gjorde inte de idag!! :-D Det tog emot, istället för att bli helt rakt. Så det ÄR mot bättringsväg. Jag räknar med att få sätta igång henne i november, och att vi är igång i januari nån gång. Om de går enligt planerna. :-)

Red Elisa sen, och hon tyckte vi
skulle leka struts och ryttare. Hon var strutsen, och jag ryttaren. Jaja, det löste sig när jag red helt kravlöst, då kom det av sig självt. Sen red jag en stund på ängen och försökte få henne att jobba i lod, för hon kryper gärna bakom. Men jag lyckades väl inte riktigt. Men jag försökte iaf! ;) Har en fittsvacka nu så jag känner mig som världens sämsta ryttare, som sagt. Haha. Men det går väl över, jag VET ju att jag inte är sämst. :-)

Kommentarer
Postat av: Anna m. Ridtravaren Emmet

SV: mjo men det är mera galopp :(

2011-09-17 @ 21:13:09
URL: http://supertravarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0