Nummer 3

3. Det här behöver jag träna mer på

Jag behöver träna på att vinkla om händerna, för jag lägger gärna ner dom. Sedan behöver jag träna på att fokusera mer på ridningen med sätet, för det kopplas lätt bort och jag fokuserar på annat. Jag behöver liksom få in alla delar i ett. Så att jag kan använda alla delar som jag vill samtidigt. Behöver oxå träna mer på självförtroendet, och våga mer i hoppningen.


Kommentarer
Postat av: feaftw

man har alltid saker att träna på ! Jag har en vääldans massa, men tycker du ska tänka på hu långt du faktiskt har kommit i din hoppning för mindre än ett år sedan vågade du knappt hoppa när hindrena höjdes ! Nu har du tom vågat dig ut på lokalt och även hoppat 90 banor ! DU är så himla duktig.

2011-09-19 @ 16:30:23
URL: http://feaftw.blogg.se/
Postat av: Frida

SV: Jaa, det var det jag trodde, att det var henne hon gnäggade åt! Och ja, han vart tok kär i henne, haha! Han som smög sig närmare och närmare och kollade på henne hela tiden, haha sötponnyn. Han tyckte säkert att hon var fin färg, fux ftw!! ;)

2011-09-19 @ 16:53:42
URL: http://litenryttare.blogg.se/
Postat av: Lina

sv: Hört talas om att en häst kan vara smalare/bredare över bogen? Skrev ju inte att spända bogar beror på rasen, utan att vissa kan vara just smalare över bogen (tightare eller vad fan du vill kalla det) och att det kan vara anledningen till att hon inte kom bakom bogbladet lika mycket som hon kommit på de halvblod hon masserat.

2011-09-19 @ 16:58:15
URL: http://supertravarna.blogg.se/
Postat av: Jennie

SV: ;)

2011-09-19 @ 20:44:34
URL: http://nobleride.blogg.se/
Postat av: Jennie

SV: Tack så mycket Josse! ;)

2011-09-19 @ 20:55:55
URL: http://nobleride.blogg.se/
Postat av: Team Nyrk!

Hejsan, super fin blogg! :)

Nu startar bloggen TEAMNYRK upp! Där det handlar om två galna hästtjejer och deras hästar! Där vi skriver om tävlingar, träningar och allt som har med hästar att göra! Följ via bloglovin eller byta bildlänk?



Felicia som tidigare kmr från www.feliciaorrstenius.blogg.se flyttar nu dit med Vendela!



Följ våran otroliga resa här www.Teamnyrk.blogg.se!

2011-09-19 @ 21:15:15
URL: http://teamnyrk.blogg.se/
Postat av: Johanna

Mina händer faller oxså ner :/ Ett tips jag hörde från Jan Brink va att ta ett spö eller en pinne som räcker över båda händerna och lägg den mellan tummarna då kan inte händerna falla ner ;)

Det har funkat på mig sen får jag ta till den där pinnen i bland för att dom ska komma upp igen ;)

2011-09-20 @ 17:04:49
URL: http://maggieembla.bloggo.nu/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0