Träningstävlat

Idag har jag träningstävlat finaste Elisa! :-D Hur kul som helst!! Vilken kick alltså. Vi hoppade 70 och 80cm, och det gick galant. Hon stannade en gång på framhoppningen och då fick jag bara se till att vara steget före henne hädanefter.

70cm:
Rundan kändes SKITBRA
. Jag har aldrig hoppat bana på henne förut, och så många ggr jag hoppat henne över huvudtaget kan man räkna på en hand. Iallafall, de kändes kanon. Vi hade ett mkt bra flyt, jag kände att jag fick stötta henne över rätt många hinder för annars hade de kunnat blivit stopp. Så jag är sjukt nöjd! Och stolt över mig själv som faktist VÅGAR trots min (tidigare) hopprädsla.

80cm:
Jag hade hunnit bli nervös
, mina ben och armar tappade känsel kändes det som precis innan jag skulle in. Jag tappade ALL ridning, men Elisa var så duktig och räddade alla situationer vi hamnade i. Vi kom helt fel in på typ varenda hinder. För långt, för kort, för fort, i trav osv. Blev bara helt fel, så rundan var inte rytmisk för fem öre. MEN HÄSTEN HOPPADE ALLT! Rev ett hinder så 4 fel. Är jättestolt över både mig och Elisa. Riktigt kul. :-)

Slog två flugor i en smäll och plockade med mig Bellisbus som handhäst, och de båda skötte sig exemplariskt. Fina tjejerna!

Kommentarer
Postat av: Othilia

Nii var SJUKT duktiga =D <333

2011-09-18 @ 19:27:53
URL: http://peasantelisas.blogg.se/
Postat av: Lina - Team Hippoteket

Grattis, bra jobbat! Och kul för Bellan att få komma ut och se lite annat

2011-09-18 @ 20:36:16
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: Camilla Persson

Va roligt att du kan hålla igång trots att Bellie vilar :D

2011-09-18 @ 21:00:46
URL: http://camillahastskotare.blogg.se/
Postat av: Emma

Ät elisa din häst ? :) Grattis va kul! :D

2011-09-20 @ 09:21:19
URL: http://klemmas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0