Gårdagen

Red dressyrlektion igår. Äntligen! Testade en ny tränare, My. Gick jättebra. Det är så roligt att få nya synvinklar, tips och råd om saker och ting. Sådant man inte tänker på själv.

Vi tränade på att få Bellie att vänta på mig hela tiden, och inte ila iväg och bli springig i någon gångart. Bellie tyckte det var superjobbigt men skötte sig mycket bra i travarbetet.
 
När vi kom till galoppen vet jag inte vad hon började med riktigt, blev tittig och fjantade sig. Sen tyckte hon det var sjukt jobbigt så hon bröt av hur mycket som helst. Men bitvis gick det bra och jag är nöjd!

Ska definitivt ta en till lektion framöver. :-)
 
I förrgår fick B vila, fast jag skulle ha ridit ut. Men har inte haft tid med nånting, inte ens blogga på två hela dagar insåg jag nyss, haha. Men vi har hämtat över 1000kg hö, plus att jag i förrgår jobbade, så har verkligen haft fullt upp hela dagarna. Idag så rider Othilia henne. Jag ska inte ha Bellisbus på hela helgen... :/ Snuttan min! Kommer pussa ihjäl henne på måndag.

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Ibland behöver man någon som ser allt på andra sätt. Kul att det gick bra ändå :)

2012-08-03 @ 11:08:59
URL: http://www.zkold.devote.se
Postat av: Lina m. ridtravaren Siren

Härligt att det gick bra! Saknar att rida för tränare rätt mycket faktiskt, även fast att det inte var så jättelänge sedan. Får försöka hitta någon som är villig att komma ut, har ju inte möjlighet att åka iväg så ofta :/

2012-08-03 @ 18:04:09
URL: http://worldisfullofmagic.blogg.se/
Postat av: Q Ord och inga visor!

sv:Prova att räkna du så kan jag titta på det om du kör fast eller vill ha hjälp. Jag harnämligen inte bestämt mig hur jag ska göra med foderstatsberäkningarna åt andra till hösten.Det beror helt på hur mycket jag orkar med och hur jag mår.
Men dig och Bellie hjälper jag gärna ändå.
mvh/Q

Svar: Ja jag ska göra det! Åh men du är ju fantastiskt snäll. Jag har faktiskt varit jättenervös på hur fasen jag ska få till det detta år när du slutat räkna foderstater... du är en sån trygghet! Men nu ska jag försöka lära mig lite själv, men kan säkert hända att jag söker mig till dig för lite hjälp elr dubbelkoll på det jag kommer fram till, OM jag kommer fram till nåt. Jag är ju inte känd för att ha jordens bästa tålamod direkt :-)
Josefine Fred

2012-08-03 @ 18:31:42
URL: http://qodrofenia.bloggplatsen.se/
Postat av: My

Vad kul att du är nöjd med träningen:). På min blogg har jag länkat till en clinic med Carl Hester. Blev så glad när han beskrev det här med att rida hästen från utsidan och in:D!Han låter även hästarna visa den där oflashiga lugna självbäriga traven där hästen väntar. Bra grundjobb och du har så fina förutsättningar med din härliga häst!

Svar: Superkul träningspass, och roligt att prova ny tränare. :-) Tar gärna en träning till veckan som kommer ifall du har tid.
Läste dedär på din blogg, följer den numera. ;)

Tack så mycket, så roligt att du tkr de. :-D
Josefine Fred

2012-08-06 @ 03:00:47
URL: http://mjeppan.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0