Less!

Grejen jag skrev om att jag beställde för nästan 3 veckor sen, har inte kommit än! Blev uppringd måndagen efter jag beställt de, och då sa dom att dom inte hade fått hem de från lev. än, och skulle få det onsdagen veckan där på. Plus att det skulle ta ytterligare en dag med posten för att få hem det till mig.
 
Veckan gick, men de fick inte in det. Mailade i måndags igen, ingenting. Mailade idag igen, ingen leverans. Nu har det snart gått 3 veckor, och det skulle ta 1 vecka för mig att få det? Blir sjukt less. Har även betalat med direktbetalning. GRRRR... Har mailat nu och begärt pengarna tillbaka då jag hittat prylen på ett annat ställe, som har den inne på lager redan.
 
Tänker inte gå ut med vilket företag de är då jag vet att väldigt många är nöjda med dehär företaget, så de är ju egentligen inte deras fel. Men att säga till mig att jag får det inom en vecka, men att de snart gått 3 veckor utan att jag fått det är inte ok.
 
Edit: Fick veta av en annan ÅF att det är slut hos leverantören och återkommer 20 sept. Känns som om jag borde fått veta detta av de jag beställde det av. Menmen.. :) Har beställt ett nytt nu! :-) Däremot vet jag att det tar upp emot 14 dagar att få det härifrån. Så får vänta ett par veckor ändå ;)

Kommentarer
Postat av: Erika

Va tråkigt, men hoppas du får pengarna tillbaka snart så du kan köpa grejen på de andra stället. :)

2012-08-15 @ 18:20:54
URL: http://eriikapettersson.blogg.se
Postat av: Anna Gylling - Equitatus

Vill först och främst tacka för att du inte går ut med vårt företag, känns proffsigt och moget av dig. Jag pratade personligen med dig dagarna efter vi fått din beställning samt svarade på ditt första mail. Sen vet jag inte vem som har behandlat ditt ärende. Det är lite svårt för oss som företag att erbjuda våra kunder direkt leverans när det inte finns i butik. Under sommaren så är leveransen från den stora butiken helt annorlunda än det brukar. Det ska (gör alltid) ta en vecka för oss att få varorna till oss, därför sa jag att den BÖR komma till oss inom en vecka. Varför det inte gjort det kan ingen annan än huvudfabriken svara. Dock tycker jag det är fel att du som kund inte blivit bättre informerad än du blivit. Det är något vi alltid gör då våra kunder är absolut viktigast för oss. Så det ber vi om ursäkt för! Hoppas du blir nöjd med din vara som du nu lyckats få tag på snabbare än vi och ber åter igen om ursäkt för att du inte blivit informerad ordentligt.

Med vänlig hälsning,
Anna G

Svar: Tack för ditt svar! Ja, även om jag BÖR ha fått det efter en vecka så ska det ju inte dröja 3-4 veckor kan jag tycka. För hur som helst har det inte kommit till er idag, och då dröjer det MINST till nästa onsdag och ytterligare ett par dagar till mig = 4 veckor från beställningsdatum.
Jag menar, beställer jag en vara så förväntar jag mig att få det inom rimlig tid oxå. Jag fick dessutom mail om att den andra varianten än den jag köpte, kommit till er. Då är det ju knepigt om de inte kunde skicka med denna variant, om den nu finns där.

Så är det så att den inte kommer komma till er förrän efter 20 sept känns de ju väldigt knepigt att ni inte vet om det?

Jag hoppas på att få tillbaka mina pengar omgående, gärna redan imorgon då jag behöver direktbetala till de nya företaget jag ska beställa ifrån. Och de har bara två st kvar så det är lite kris. Tror du det går att ordna?

MVH Jossan
Josefine Fred

2012-08-15 @ 18:47:44
URL: http://www.equitatus.blogg.se
Postat av: Anna Gylling - Equitatus

Jag förstår dig helt och hållet och förstår inte själv hur det kunnat bli på detta vis. Jag själv har haft semester och har det denna vecka. Men du ska absolut få tillbaka pengarna. Mitt tips till dig är att ringa till butiken under 10-16 och berätta om din vara och att du vill ha pengarna tillbaka. Då gör dem på kontoret en överföring av dina pengar direkt till ditt kort via vår babbs. Det ska nog inte vara några problem om du förklarar ditt fall! Hoppas det går bra annars får du höra av dig till mig så pratar jag med dem! Med vänlig hälsning, Anna

Svar: Låter bra! :) Tack så mkt!
Josefine Fred

2012-08-15 @ 20:12:20
URL: http://www.equitatus.blogg.se
Postat av: Lina Holmbom

Har du lust att ta en hopplektion för Gunilla N eller höra med Marianne om hon kan komma till Färsta/Alnö RK?

Svar: Jo då framöver gör jag gärna de :-) Men just nu kan jag inte tyvärr..
Josefine Fred

2012-08-16 @ 11:21:48
URL: http://skrotpilot.blogg.se
Postat av: Julia Floisbon

Hej din blogg er best:D

Svar: Tack! ;D
Josefine Fred

2012-08-16 @ 14:18:13
URL: http://jullandagliablogg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0