FILM (galoppjobb)

Här kommer en film från en övning jag red idag. Mallan ger alltid så bra tips och råd! Jag tappar rumpan min ibland och rider med för mkt hand, men så fort jag lättar där och rider mer med rumpan så går Bellson bättre (såklart). Det blir lite bakåtsträvande och något spänt ibland, men hon var trevlig!
 
Vad tycks? Var längesen jag la ut en dressyrfilm nu ;)

Kommentarer
Postat av: Anna Gylling

Blir ledsen i ögat av att se er två, då det inte fungerar alls för mig och W. Ni är så himla fina, och du är så duktig, och B är så otroligt fin. :')

Svar: Haha vilken klump du gav mig i magen nu.. "Blir ledsen i ögat av att se er två" Jag ba SHIT... Har vi gått så jäkla mkt bakåt, haha.
Vad tråkigt att de inte funkar för er.. Är de galoppen som fortsätter tjorva? Men om du kollar på min video här i inlägget, och så tänker du på att jag inte fick fatta vänster galopp på henne på TVÅ ÅR (!!)... Jag hade gett upp hoppet. Provat allt. Vissa grejer funkade en gång, men nästa gång hade hon överlistat mig. Jag var tvungen att ge upp och "ta de som de kom". När varken hon eller jag tänkte för mkt så blev det en fattning då och då, och tillslut blev de fler. Men börjar man tänka för mkt, när man ska fatta galoppen, så går de oftast inte heller om de väl blivit ett mönster.

Din häst tar galoppen ibland va? Har jag för mig att du sagt. De betyder att den finns! Att ni kan fixa de!!
Josefine Fred

2012-12-22 @ 14:07:54
URL: http://willbetheone.blogg.se
Postat av: Anna Gylling

Hahah, det var inte meningen att skrämmas ;) Ni är jättefina och du är toppen! Beundrar dig! Jo, jag försöker ha dig och B i bakhuvudet hela tiden och jag hoppas och tror att en dag kommer vi fixa det :) tack för en superblogg!

Svar: Tusen tusen tack! :-) Verkligen jättefint sagt! Blir superglad :)
Josefine Fred

2012-12-22 @ 19:51:18
URL: http://www.willbetheone.blogg.se
Postat av: Anna

Ser jätte fint ut!:) Duktiga ni är! Väldigt kul att lyssna på henne när hon pratade. "sluta nu, mamma har inte tid" hahaha

2012-12-23 @ 19:22:45
URL: http://standardbreds.wordpress.com/
Postat av: Anonym

Fin häst du har du ringer väldigt fint också

2013-01-09 @ 21:42:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0