Hoppning

Idag stod hoppning på schemat. Och som jag sagt så har jag bara hoppat 1 gång på 6-7 veckor, och nu blev andra gången. Jag var riktigt nervös, och kände mig likadan som jag brukade göra förr. Bara ett enormt obehag och en hel drös av negativa tankar/känslor, och en jäkla rädsla. Men de gick bra!
 
Hon var jättestark på framridningen, pigg och väldigt taggad. Detta gjorde mig ännu mer rädd och nervös såklart. Hoppade fram, och först gick de sådär... hon drog iväg och vart stark. Men sen började jag RIDA, vilket gjorde att hon kom till ro och jobbade på fint.
 
Kändes fortf. inte bra här, men så säger jag rakt ut till Malin att... Nu är det BARA negativa känslor i mig. Ja jag ser det svarar hon. Och poff, så försvann dom! Och jag kunde rida. Haha.
 
Så fort vi red på en övning så samarbetade vi som vanligt, vilket gjorde att jag kunde släppa pressen och nervositeten. :-) Och rida på som vanligt! Vi hade en linje med 3 hinder som jag var lite rädd i, så där övergav jag henne och därav gick de jättefort igenom den. Men igenom kom vi. Och på slutet tog vi den igen för att få till det ordentligt, med ordentlig ridning. Och de krävdes inte mer än att jag faktiskt satt tillbaka i sadeln och vågade vänta på henne, samt räta upp mig, så gick de som en dans. :-) Där avslutade vi.
 
Så nu ska jag komma igång och hoppa 1 gång i veckan igen så jag får upp mitt mod igen. :-) För kan, de kan vi ju!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0