Mitt bästa köp

Den bästa pryl jag någonsin inhandlat till min häst är såklart vattentunnan. Man kan aldrig tipsa om en sån grej för många ggr. ;)
 
Vad ni än gör, låt inte hästarna stå och käka snö på vintern i brist på vatten. De behöver vatten. Särskilt när de står på fri tillgång av hösilage = det blir torrt och de söker efter vatten att svälja ner med. Det är inte ovanligt att hästarna får kolik i dessa fall..
 
Vi har idag 16 minusgrader i Sundsvall, och det är inte ens en antydan till is i vattnet till våra hästar. Det är guld värt! Hade fått magsår annars..
 

Kommentarer
Postat av: Sandra

Vi har köpt en tunna från dilles, visserligen var de något år sedan. Vi fick inte med någon kabel mellan transformator och tunna. Och vi fick ingen hjälp om vad man ska köpa. Nu då jag såg att du har en likadan så är min fråga; vad har du för kabel? Vart köpte du den? Du kanske rent av kommer ihåg vad den "heter"?:)

Svar: Jag vet inte var vi köpte kabeln, de var en av de andra som köpte den. :-) Men typ... bauhaus? Eller något sånt. Ta med stick-kontakts huvudet och fråga om hjälp i en butik bara :-) Nemas problemas. Annars ska/har Dilles börja sälja tillhörande kablar nu.
Josefine Fred

2012-12-07 @ 20:44:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0