Ridning x3

Idag har jag ridit 3 hästar. :-D Svinkul faktikt!! Första hästen ut var Donna. Vi tog ett lösgörande dressyrpass på travbanan i snöstormen. Hon var riktigt fin! Det är första gången på kanske 1,5-2 år som jag rider henne. Hon var riktigt trevlig och lyhörd. Övade på utåt- och inåtställning, och så lade jag in många och intensiva tempoväxlingar på långsidorna. Ett riktigt lyckat pass var de helt enkelt!! :-)
 
Häst nummer två är Bellisbus, men hon får ett separat inlägg om en stund.
 
Häst nummer tre blev Fisen. Malin fick tyvärr sån extrem astma att jag fick  hoppa upp när hon ridit fram. Tanken var att jag skulle hoppa henne, men min rädsla kryper fram såhär när jag inte hoppat på väldigt länge (1 gång på 6 veckor), sen så känner jag inte riktigt att jag vet var jag har Fisen, såklart. Det är längesen jag red och hoppade henne nu. Hoppade några skutt bara. Jag måste lita mer på mig själv innan jag sätter mig och hoppar på osäkra och känsliga hästar. Men vi red en liten dressyrlektion för bästa Mallan, och Fis var SÅ fin!! :-) Riktigt trevlig, och jag tror minsann jag hittade en del nya knappar på henne.
 
En sak som blir sämre när man bara rider sin egen, de är känslan att kunna vara flexibel. Att se hästarna som de olika individer de är. Jag sitter annars gärna och vill rida likadant som på B. Men de tar sig!
 
Tänkte jag skulle ladda upp lite filmer ikväll om jag får tid över.

Kommentarer
Postat av: Carro

Roligt att det gick så bra :D

Svar: Ja de var riktigt kul! Hör av dig om du behöver hjälp nåt :)
Josefine Fred

2012-12-15 @ 19:27:01
URL: http://skimmelsto.blogg.se
Postat av: Carro

SV; Det ska jag absolut göra :)

2012-12-15 @ 19:53:44
URL: http://skimmelsto.blogg.se
Postat av: Erika

Kul att rida andra hästar oxå. :)

2012-12-15 @ 21:33:03
URL: http://eriikapettersson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0