Skrittur

Idag blev det en skrittur barbacka i snöstormen. Ja, det verkar aldrig ta slut på snö här.. De blåser o snöar. Elr, just nu när jag tittar ut är de faktiskt uppehåll. :-) Gjorde ett tappert försök förut att ge mig in i skogen, men efter 3 m fick vi vända, höll nästan på gå omkull. Tjock jäkla snö upp till magen på häststackarn.. Så de blir att hålla sig till vägarna tills våren kommer, haha.
 
Sitter på jobbet nu. :-) Mys! Slutar 21 ikväll, sen äre jobb tills onsdag som gäller, ledig på torsdag nästa gång. Skönt. :-)

Kommentarer
Postat av: Erika

Du kan få skicka hit lite snö och minus grader.
Här är det plus grader o snön smälter så nu när de fryser på om nätterna så har de blivit värsta livsfarliga isgatan :/

Går inte rida normalt eller rida knappt överhuvudtaget. :(

Svar: Vi har oxå plusgrader o snön smälter.. :/ Så nu lär de ju bli isigt här oxå >,< Men de funkar ju! Förra vintern var en riktig isvinter, och is är ju kanon att rida på så de var inga problem för oss.
Josefine Fred

2012-12-29 @ 19:11:44
URL: http://eriikapettersson.blogg.se
Postat av: Erika

SV
Usch jag hatar o rida på is även om min är broddad så föredrar jag snö underlag så blir ändå inte så halt. :)

Svar: Ah oki. :-)
Josefine Fred

2012-12-29 @ 19:35:48
URL: http://eriikapettersson.blogg.se
Postat av: Evelina♥

Hej,diggar verkligen din fina blogg. nyss kört igång med bloggen igen kika gärna in, och hoppas du fastnar för den.
Kram Evelina
http://evelinadahlqvist.devote.se

Svar: Hej reklam :) Hejdå
Josefine Fred

2012-12-30 @ 20:02:56
URL: http://evelinadahlqvist.devote.se
Postat av: Dressyrteamet

Vi har massa is :/ skulle gärna vilja ha snö faktiskt.

Svar: Vi har oxå is nu. Men här är de inga problem att rida på som vanligt :-)
Josefine Fred

2012-12-30 @ 23:00:11
URL: http://dressyrteamet.se
Postat av: Frida Gisslin

Varför började du blogga? :)

Svar: En kul grej :D
Josefine Fred

2012-12-31 @ 10:23:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0