Uteritt i snön

Red ut med bästa Mallan nu i eftermiddags. Vi red ut i mörkret i snön, och det var väldigt mysigt men jävligt kallt! Mina tår höll på dö, och mina fingrar. Bitvis. Växlande fick jag tillbaka värmen tack gode gud. :-D Men de går väl så när man rider i sommaroutfit på nedre delen i -11..
 
Gick kanon och B var väldigt lugn och trevlig, hon var inte alls särskilt stark eller så, utan lyssnade fint. Vi red in på en skogsstig och började trava ganska så friskt, när vi plötsligt ser något komma i en enorm hastighet från sidan, varpå vi ser att det är en älg som fort som fan accelererar förbi oss! HAHAHAHHAHAHAHAHHA. Jag fick mitt livs jävla asgarv. Sitter fortfarande och garvar när jag ser dendär synen framför mig, hahahaha. Så jävla fult! Där travar vi, glatt och friskt och är inne i vår egna lilla värld, när de kommer en älg i fullt fräs bredvid oss som försvinner lika fort som vi upptäckt den, haha.
 
Det roliga var att när vi en kvart senare red ner på en annan väg för att komma hem igen, så ser vi älgen igen komma galopperandes över kalhygget framför oss och in i nästa skog. HAHA. :-P

Kommentarer
Postat av: Emelie

Hhaahahaha men fan vad läskigt! Hade nog fått hjärtattack om en älg skulle springa om mig så.

Svar: HAHAHA. Äääääh :D
Josefine Fred

2012-12-02 @ 22:44:48
URL: http://semlur.blogg.se
Postat av: Linda

Oj! Min ena häst hade nog dött på fläcken.

Svar: HAHA... jaså? Är den älgrädd? :-)
Josefine Fred

2012-12-02 @ 23:11:03
URL: http://stjarnstralar.blogg.se
Postat av: Linda

Jösses ja. Hon är stencool över det mesta men bara att en älg nyss passerat vägen gör henne stel som en betonggris, redo att explodera.

Svar: HAHAHAHA. Aw :')
Josefine Fred

2012-12-03 @ 12:28:15
URL: http://stjarnstralar.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0