Vila

Var i stallet i 7 timmar idag, haha. Fråga mig inte hur jag fördrev tiden... För jag red bara en häst! Donna. :-) Red övergångar på travbanan, som gick sådär. Hon var lite.. taggad? Motför sist. Så det var mycket slå upp med huvve och vara allmänt okoncentrerad. Tror hon hade galopp i tankarna... ;) Vi tog lite galopp oxå, vilket gick väldigt bra. Fattningarna däremot var hon supertjurig i, och så orkar hon inte riktigt sitta ihop, så man får kompromissa lite där. Väl i galoppen så tyckte hon det var riktigt jobbigt, så hon bröt av några ggr självmant. Men jag fattade ny och bröt av efter en stund. :-) Skoj att rida lite nytt! Elr nytt och nytt.. Men ja, lite annat än Bells. ;)
 
Sedan tog jag och fotade lite i hagen och myste med hästarna. Fröken bus var hur på mig som helst idag, haha. Svansade runt i hagen och snosade mig i håret, och naffsade på mina kläder. Hon ska ju äta på ALLT, så hon tar tag i mina resår-snören på jackorna och drar, och sen släpper... vad händer då? Hahaha. Världens jäkla snärt får man. Hon är ju som hon är puppiluren min! ;)
 
Tänkte lägga upp lite bilder strax :-)

Kommentarer
Postat av: Sofia Spelkvist

Ska börja hänga i hagen jag med nu under julledigheten, ska försöka få Stella att visa något intresse för oss i hagen :P

2012-12-21 @ 20:43:52
URL: http://sofiaspelkvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0