Dressyr på världens finaste!

Idag på skolan fick jag lov att gå hem pga migränliknande huvudvärk som jag haft sen igårmorse, den var HEMSK. Men jag kan ju inte överge min häst, så när jag väl kommit ut i friska luften och stallet så kände jag mig redan bättre. Så det blev ett dressyrpass, och C kom och fotade. Så bildbomber kommer ikväll eller imorgon.

Till ridningen nu då. B var så himla fin!! I början i skritten var hon lite sur och gick inte riktigt fram utan tänkte lite bakåt. Men sen travade jag igång henne och vilken pärla! Övade tempoväxlingar och lite serpentinbågar, och någon avsaktning till halt här och där. Gud så fin hon var!! Så avslappnad och tillfreds, och så himla lyhörd.

Tog några vänsterfattningar oxå, inga problem. Inte ett enda skutt eller hopp, inge frustration!! Hon var så fin. Gick visserligen över arbetstempo, såklart, men hon lyssnade riktigt fint ändå.

Högergaloppen var AMAZING. Som jag tidigare skrivit är det högern som tenderat att vara lite fyrtaktig, men inte idag. Jisses, detdär med att jag fick hennes bäcken i balans igen har gjort underverk för galopperna (vilket iofs inte är konstigt alls). I högern blev det två fattningar och jag rullade bara på i galoppen, SJUKT duktig tjej var hon iaf! Jobbade skitbra i en jättetrevlig galopp. Försökte även ställa mer inåt idag och det gick asbra, för annars går hon gärna lite utåtställd i högern. Hon tyckte det blev superjobbigt så vi bröt av kort därefter.

Skrittade sen av henne direkt
. Så sjukligt duktig tjej!!! Älskar henne galet mkt min fina häst.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0