Galoppintervaller

Idag har jag och Bellsan rullat på i galopp igen. Det är så roligt och gud vad vi (hon) behöver det! :-D Red som vanligt två varv i galopp och ett halvt varv i skritt. Upprepade 2 ggr i vardera varv innan hon fick en paus på 10 minuter i skritt på lång tygel.

Efter det så körde vi 1 gång i varje varv till. :-) Gud vad hon kämpade idag! Vissa ggr försökte hon dock sticka iväg och bli stark, särskilt i svängarna påväg ut mot raksträckorna, så då fick jag verkligen förtydliga att det inte var ok. Hon blev svinfin, mestadels var hon hur fin som helst!! Så himla roligt. Hon rullar på i supertrevlig arbetsgalopp i rund, trevlig form. Jag varierade mellan att stå upp och att sitta ner, och nedsittningen går bara bättre och bättre.

Hon fick inge utbrott eller hets
idag heller, första ggn hon inte fått minsta lilla ryck på travbanan. Himla kul!

Första ggn jag fått Bellie svettig såhär bra, haha. Och då är hon ändå inte blöt, utan fuktig och pälsen blir lite krullig på halsen delvis, men bara där. Inget under sadeln elr något. Hon är så svår att rida svettig, men inte för att de spelar roll. :-P Är bara lite kul att hon blir svettig vid just galoppintervallerna för hon jobbar så himla bra! Vi behöver dehär att bara ligga och rulla på i galopp så hon kan få känna sig tillfreds med de, känna att det är skönt att rulla på i en arbetsgalopp i lång och låg form och bara vara. Utan att stressa/öka/springa iväg osv. Precis som i traven, för den har ju inte varit den trevligaste alltid.

Skrittade av henne för hand ute längs vägarna, och sen blev det skön stretching för damen.

Kommentarer
Postat av: Emma

Sv.Ah, jag är ju lite avskräckt när det gäller Samsung, men blev tipsad om en sån så sent som idag... annars är det en Iphone4 som ligger bäst till just nu. :D

2012-02-13 @ 20:24:47
URL: http://sundsvallsryttarna.blogg.se/
Postat av: Julia Kling & I Hear Music

Kul att galoppintervallerna fungerar! :)

2012-02-13 @ 23:05:31
URL: http://oneofmusic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0