Hoppning

Har haft en riktigt trevlig dag i solen med bästa M idag! Först fotade/filmade hon när jag hoppade B, och sen for vi vidare till hennes Lök. Supermysigt! Och han hade blivit så himla mycket trevligare att rida än sist jag red honom. Han hade betydligt mer ärlig bjudning i bagaget. ;)

Till Bellsan då
. HON ÄR BÄST! Omg. Vi är verkligen på G nu. Sen förra ggns hoppning har jag hittat lite nya knappar, och även intervallträningen jag red i onsdags gjorde susen. För hon springer inte alls iväg i galoppen nu, och jag kan äntligen ställa henne inåt. Annars ställer hon gärna utåt och rusar iväg. Så fort jag får henne formad så lyssnar hon galant. Otroligt kul!

Kommer film om en stund, och de kmr verkligen synas skillnad motför förra filmen jag la upp. Jag ska dock tänka på att inte bromsa henne för mkt nästa gång jag hoppar. För nu när hon börjar lyssna så bra så orkar hon inte alltid hålla ihop kroppen, och då antingen springer hon eller knäpper av i halsen och tappar motorn bak. Men de ska jobbas på! Jag är ju medveten om det så. :-) M lägger alltid så kloka kommentarer till mig vilket är skitbra, för man ser inte alltid allt alla ggr.

Kommentarer
Postat av: Carolina

Hej! Min mejl har krånglat och såg nu att du svarat om Scapa schabraket :/ Finns det kvar fortfarande? Och kan du hålla det till 25feb? Vore asbra, då har jag hunnit få pengar ;) Ber 1000 ggr om ursäkt att jag inte svarat, men nu vet du varför...



Kul att det gick bra, väntar med spänning på film! :-)

2012-02-11 @ 16:37:17
URL: http://lillalutte.blogg.se/
Postat av: Julia Kling & I Hear Music

SV: Tack för din åsikt, jag däremot tycker om de där tränset.. färgerna är musses liksom :D



Tror också att musse skulle passa rätt bra i dem dära gröna prylarna faktiskt :D



Psss.. va duktiga ni va på hoppningen.. hur har du jobbat henne så att hon inte rusar iväg så där i galoppen? jag har samma problem med min dam, hon bara rusar och rusar och rusar i galoppen!



2012-02-11 @ 19:24:56
URL: http://oneofmusic.blogg.se/
Postat av: Camilla- Massor av täcken till salu

Är också hoppesugen faktiskt!

2012-02-12 @ 14:02:21
URL: http://camillahastskotare.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0