Ridning x2

Bellisbus och jag tog en skrittur på strax över en timme idag. Barbacka och bettlöst, vilket jag fick ångra. Haha. Som sagt hon är sjukt spänd just nu, har en riktigt dryg period. Tokspänd och kan inte slappna av utan måste kika på ALLT och hon blir livrädd för skitmånga saker, vilket inte är likt henne. Har till och med fått hoppa av och leda henne idag för att jag inte litar på henne. Jag menar hennes hjärta slår i 110, hon står som fastfryst och går inte ett steg framåt och driver jag så känner jag hur hon börjar åla sig och ska sticka åt andra hållet. Haha.. så, jag hade inte haft så mkt att säga till om ifall hon fått som hon ville. Så hoppade av och hoppade upp där de gick. ;)

På slutet började hon slappna av och jobba på trevligt. Superkul! :-D Hade ju "sidepullet" och de är så roligt att hon jobbar lika bra på det.



Red Quantas efter B. På honom red jag dressyr på travbanan, och fortsatte jobba där jag avslutade sist. Vi körde tempoväxlingar i skritt,  och övergångar mellan skritt och trav. Det var fokus på att verkligen sätta igång bakkärran igen och han hade verkligen svalt det vi höll på med sist, för nu är han verkligen på gång. På slutet började han till och med söka sig neråt i traven, och där avslutade jag. Finns ingen anledning att fortsätta traggla när det gick så himla bra idag. Så jag är jättenöjd över pojken! :-) Det blir ju bara roligare och roligare när man känner att det händer grejer.

Kommentarer
Postat av: Julia Kling med ridtravaren I Hear Music

Riktigt drygt när dem är så där spända och tittiga!

2012-02-22 @ 19:54:10
URL: http://oneofmusic.blogg.se/
Postat av: matilda

kan du gissa ? http://topryttare.blogg.se/2012/february/lasarfraga-1.html

2012-02-23 @ 14:09:44
URL: http://topryttare.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0