Sluta reklambomba!

Gudars vad mycket reklamister som varit inne på min blogg idag. "Hej vad fin blogg du har, ska vi följa varandra via bloglovin?" "Hej vad fin blogg du har. Ställ gärna frågor i min frågestund nu". Bla bla bla bla bla.

Varför skulle jag vilja ställa en fråga till en människa som driver en blogg jag aldrig nånsin besökt? Och följde jag bloggen skulle jag förmodligen fråga om jag undrade över något. Och när tusan ska folk inse att bloglovin är till för att man ska kunna följa sina favoritbloggar ? - dvs precis det jag använder bloglovin till. Varför skulle jag vilja lägga till en helt okänd blogg på min bloglovin, så att jag tvingas följa/läsa dennes varenda inlägg? Är det så viktigt hur många bloglovin-stalkers man har, att man skriver runt och tigger efter dom?

Jag kan säga såhär.
Jag skulle aldrig bemöda mig med att ens gå in på en blogg genom en kommentar som lyder som ovanstående. Aldrig. Tigger man läsare hamnar man långt ner på min besöka-lista. Jag tittar gärna in på andras bloggar men aldrig de som tigger runt efter läsare och fjäskar med kommentarer för att man ska kolla in deras blogg, tyvärr så får det motsatt effekt från min sida. ;-) Skriver man bra samt har en läsvärd och intressant blogg/elr annat, DÅ får man läsare. Inte när man fjäskar runt och är desperat.

Pinsamt var ordet. Och sluta reklamera i min blogg.


(Nej, jag är inte bitter)

Kommentarer
Postat av: Amanda

Åh, det är nog det drygaste som finns! Man blir ju sktiglad när man får en kommentar, sen är det någon som skrivit "Hej hur mår du? Fin blogg:)", sen allra värst är ju om man skrivit i inlägget att allt känns skit eller liknande. haha

2012-02-05 @ 00:02:45
URL: http://stallkompisaar.blogg.se/
Postat av: Emelie

Haha jag får också en hel del sånna kommentarer, så sjukt onödigt. Jag tittar inte heller in på deras sida och lägger deffinitivt inte in dom på bloglovin.



Jag publicerar inte ens deras kommentarer på min blogg, har ju så jag måste godkänna innan kommentarerna visas.



Men du.. Ska vi göra ett bloglovinbyte?????? ;) haha

2012-02-05 @ 00:15:15
URL: http://semlur.blogg.se/
Postat av: Bonnie

Välkommen till klubben...

2012-02-05 @ 00:22:00
URL: http://teamkarlsson.blogg.se/
Postat av: Matilda

Håller med, det är så himla jobbigt med de kommentarena!

2012-02-05 @ 01:59:59
URL: http://vickysutbildning.blogg.se/
Postat av: Sandra Nensén

sjukt irriterande.

Vet en gång när jag hade skrivit ett inlägg om min mamma (som är död) om va mycket jag sakna henne m.m så får jag en kommentar att typ "snälla gå in och rösta på blablabla tar bara en minut" eller nåt sånt där man bara öhm du kunde väl iaf lagt kommentaren i ett annat inlägg om du nu är så jävla tvungen att skriva nåt!

2012-02-05 @ 09:49:33
URL: http://sandranensen.blogg.se/
Postat av: Olivia

Sv: Tack, det värmer!!

2012-02-05 @ 11:58:33
URL: http://vivanolivia.blogg.se/
Postat av: Anna

Hej du frågade på Frida e blogg om lynfagit. Lynfagit är svårt att behandla om det har gått långt. Oftast så beror det på oss ägare att vi pillar eller med okunighet får in jordbakterier i ett litet sår. Vi har mamman till hennes häst och hon fick mugg när hon var 10 år gammal och jag med okunninghet försökte ta bort skorpa och tvättade med det kom i bakterier och vi fick bahandla henne ett antal gånger utan resultat, suck. Hon har ett svullet ben men det blev bättre med en dunderkur från en vet och sen till stenestad med behandling av speciell massage. men har hört att det kan vara ärftligt och tyvärr har två av hennes avkommor haft det rejällt. Vi körde direkt med hennes första avkomma till vet. och hon fixade det med en speciell salva som man blandade och den använder jag varje gång dem får mugg och torsklever olja. Mvh Anna

2012-02-05 @ 15:35:15
Postat av: Elin- Northern Showhorses

Håller med.. har fått sjukt många sånna frågor dom senaste dagarna.. sjukt jobbigt :P

2012-02-05 @ 17:58:56
URL: http://northernshowhorses.blogg.se/
Postat av: mikaela

håller med så sjukt jobbigt att få såna komentarer hela tiden:P

2012-02-05 @ 21:19:01
URL: http://ridtravarkillen.blogg.se/
Postat av: Linda

Ja jag har råkat ut för samma bomb den senaste tiden, grymt irriterande, går inte heller in på dessa bloggar, varför då liksom?

2012-02-05 @ 21:42:07
URL: http://mittangsull.blogg.se/
Postat av: Annelie

Har inte så många läsare... men även jag drabbas av det där du beskriver... kan bara hålla med. Störigt!

2012-02-06 @ 21:06:13
URL: http://riderdressyr.blogg.se/
Postat av: Stina

Håller helt med dig! Det där med bloglovin förstår jag inte alls.. Som du skriver är det ju endast ett hjälpmedel för att följa sina favoritbloggar.

2012-02-06 @ 23:10:20
URL: http://sodressage.se
Postat av: Erica

Kunde inte sagt det bättre själv! :) håller med på precis allt! Haha

2012-02-07 @ 08:13:17
URL: http://tillhast.wordpress.com
Postat av: Anna

Har blivvit mycket av den varan senaste tiden..får ju fler sådana kommentarer än riktiga

2012-02-07 @ 20:03:27
URL: http://annashastliv.blogg.se/
Postat av: Dressyrteamet

Dom läser säkert inte ens inläggen man skriver i en blogg, bara kopierar texten och klistrar in på så många bloggar dom kan. Tror väl dom ska göra en Kissie och tjäna massa money :-p

2012-02-07 @ 22:23:39
URL: http://dressyrteamet.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0