Utsläpp + ridning

Hade utsläpp imorse, och jag kom på att jag inte hade nå pengar på busskortet, så tog mina ben och vandrade ut istället. Skönt! Tog dock lite av en evighet för de snöade massa. Men fram kom jag. ;)

När jag fixat allt i stallet tog jag in Bellisbus, och jag var sjukligt opepp för en ridtur. Men de vände fort för hon var så himla fin!! Joggade lite längs vägarna, och red övergångar. Och hon var fantastiskt fin. Jättekul verkligen. Till och med på hemvägen kunde hon slappna av och länga på steget och det var inte mycket av dedär tuggandet hon visade idag, hallelulja. Är kanske påväg ur denhär uteritts-svackan. ;)

Efter att jag ridit tvättade
jag och shampoonerade svansen på henne. Hon har nyss brunstat så hennes svans var äcklig och full i snusk, helt omöjlig att reda ut oxå. ;) Så de var på sin plats!

Sen red jag Quantas. Först på travbanan och sen på planen. Jobbade vidare med tempoväxlingar och övergångar med honom, och bitvis så orkade han söka sig neråt lite men inte är det korta stunder. Jag kan dock inte kräva mer heller, blir lätt att jag kräver för mkt. Får nöja mig med dom korta bitarna han faktist gör rätt helt enkelt, för dom bitarna lär bli längre och längre. :-)

Kommentarer
Postat av: Anni Oveson

sv: Ja nu ska man bara lyckas hålla kvar de här tankarna också :P blir nog värre..

2012-02-25 @ 16:48:21
URL: http://teamoveson.blogg.se/
Postat av: Julia Kling med ridtravaren I Hear Music

Kul att de gick så bra! Musse har varit oerhört stressad och vill sticka innan men nu så börjar även hon att "tänka" att arbete är OK, istället för att bara springa och vara stark..



Dock så är det bara i skritt, men har förstått nu att bara rida i de gångarter vi behärskar än så länge, så tack för tipset! :D



Kram

2012-02-25 @ 17:40:32
URL: http://oneofmusic.blogg.se/
Postat av: karolina ståhlberg - hästblogg

hej gud så fin blogg! följa varann via bloglovin? kram! :)

2012-02-25 @ 22:24:50
URL: http://karolinastahlbergs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0