Finväder!

Vi har sjukt fint väder här idag. Snön ligger på backen och solen lyser. :-) Faboulus! Tog en lugn tur med B idag. Det var tänkt att bli ett joggingpass, men hon hade andra planer, nämligen att titta. Hon var väldigt tittig och spänd idag, så det var ingen idé att trava när hon ändå inte var med mig i skritten. Så vi skrittjobbade en del, lite skänkelvikningar både rättställd och motställd. Det går jättebra! Men ibland hamnar bakdelen före, men hellre det än att den sladdar. Så jag är ändå nöjd. :-) Red lite halter oså och bitvis släppte hon bra i spänningarna.

Efteråt gjorde jag övningarna från massagen, och idag fick jag till det sjukt bra. Vänstersidan av bäckenet fixar jag perfekt!! Hon blir inte ens sur längre, hon försöker inte ens gå undan. Så det är jag jäkligt nöjd med. Högersidan är dock värre än nånsin, haha. Hon vill INTE. Men på slutet så fick jag till det bättre än jag lyckats med tidigare. Så jag är ändå nöjd! Men det är svårt för hon hoppar med bakdelen och gör karatesparkar mot mig, så hon är ju riktigt bestämd med vad hon tkr e jobbigt och inte. ;)

Hon fick massvis av beröm när hon stod stilla dock, söttösen min. :-) Fyllde sedan på vatten i hagen, det var ungefär 5-6 cm tjock is som lagt sig så dom hade inge vatten alls när jag kom. Ajaj i mammamagen. Ska försöka fixa ett hemmafix, fick ett superbra tips om hur man kan göra för frostfritt vatten. Så det ska testas.

Kommentarer
Postat av: Malin & Keyson

Avis på erat väder :(

2012-01-06 @ 13:54:52
URL: http://mullesdrommar.blogg.se/
Postat av: josefina

Fin blogg,och super fin häst! :)

2012-01-06 @ 14:28:02
URL: http://josefinahammarberg.blogg.se/
Postat av: Angelica

Jag har byggt en egen thermobar, och den fungerar hur bra som helst :)

2012-01-06 @ 16:46:22
Postat av: Lina m. ridtravaren Siren

sv: Studs och småhinder tycker han är roligt när han väl vågar. Men det är just det där att VÅGA som är problemet. Han tror inte på sig själv alls utan tror att han ska slå i och att det ska göra ont. Jag har haft förhoppningar om att det kanske går över, men nu har vi hållit på x antal år och han är fortfarande likadan.. Så det känns inte rätt att tvinga honom till att hoppa när han gör det utav rädsla :(

2012-01-06 @ 17:37:19
URL: http://supertravarna.blogg.se/
Postat av: Elin & Othilia

Vilken fin häst du har! Kika gärna in på http://korsningsponnys.blogg.se

2012-01-06 @ 17:56:53
URL: http://korsningsponnys.blogg.se/
Postat av: Tova

Har för mig att man kan ha olja i vattnet?



Tror det funkar. Det hade jag förra vinten till Vera (:

2012-01-06 @ 18:19:33
URL: http://kazince.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0