JAG ÄR GLAD

Hihi. Jag är bara så glad just nu! Snacka om att mitt humör vänder som en berg- och dalbana (manodepressiv kanske? ;))... för imorse var jag allt annat än glad. Hihi.

Jag har världens finaste häst
, världens finaste pojkvän, familj, vänner och ALLT. Och min lön... den blev NÄSTAN dubbelt så stor som jag hade väntat mig. HIHIHIHIHIHI. :D:D:D:D:D:D:D De kunde verkligen behövas denna månad med tanke på att jag köpt ett lass spån, tagit ut massör till B 2 ggr, hyra, mineraler, hö, skoning, vaccinering och tandraspning. SKOJ :D

Summa summarum = jag är glad för att jag har PENGAR!!!!!!!!! :D:D:D:D


Kommentarer
Postat av: Q med ridtravare i fokus!

sv:Kul att du gillade inlägget jag skrev.Jag har mina ljusa stunder i bland ;-)



Det är tur smaken är som baken.Jag har alltid varit sådan som gärna vill ha naturnära färger .Rött är det som möjligen kan gå ann haha.Annars är vi väldigt färglösa här hemma allihop.Även utanför hästeriet.

mvh/Q

2012-01-26 @ 19:01:13
URL: http://qodrofenia.bloggplatsen.se/
Postat av: Stallbruttan

Hittade hit via din kommentar hos ovanstående ;9



Fint motto du hade där på headern! Får mig att tänka på "min" fina Staro..! :'3



Pengar brukar ha den egenskapen ;)

2012-01-26 @ 23:33:08
URL: http://stallbruttans.blogg.se/
Postat av: Emelie

Wie vad kul :D jag fick också mycket mer lön än vad jag trodde jag skulle få, hur skönt som helst!! :D Så därför ska jag shoppa loss en del åt Rune imorgon hahaha.



sv: Åh vad kul :D polska hästar har jag sett mycket av på hästnet. Däremot tror jag inte det blir någon import av den hästen jag syftade på..



Jag blev/är helt dökär i den, men ägaren ville inte visa röntgenplåtarna förrän jag köpt hästen. Ägaren sa att hästen gick igenom helt UA på röntgen. Men hur skumt som helst att jag inte får se på plåtarna och visa för en svensk veterinär INNAN jag köpt hästen.. Tänk om jag köper den så syns det något skumt på röntgenbilderna? Helknäppt.

2012-01-26 @ 23:44:10
URL: http://semlur.blogg.se/
Postat av: Dressyrteamet

Jag fick oxå lite mer klirr i kassan denna lön än vad jag hade förväntat mig (med tanke på att jag varit sjukskriven) men man blir ju glad av det :)

2012-01-27 @ 11:58:13
URL: http://dressyrteamet.wordpress.com
Postat av: Camilla

tack för din åsikt :) jag gillar också hästar med humör men lukas är så otroligt rolig att rida då han är så otroligt känslig så skulle man lägga på humör vette fan om jag skulle klara av allt ;) I stallet tyckte jag länge att han var opersonlig, men nu när jag har haft honom ett tag så är han lite roligare :)

2012-01-27 @ 12:53:04
URL: http://unafraid.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0