Jobb

Har jobbat hela helgen. Slutar halv 5 idag. :-) Fick (som sagt tidigare) veta detta i fredags så planerna förändrades ganska drastiskt. Skulle ha ridit Elisa fre/lör, och Bellie skulle ha vilat i fredags och gått lör/sön. Men hon vilade igår istället, och Elisa red jag inte alls. Men det blir lätt så när man får veta att man ska jobba i sista sekund, för jobb tackar jag inte nej till.

Ikväll blir det en skrittur för mig och Bellisbus, får se var det bär av. Ska vara ute minst 1 timme iaf. Blir nog lite varierat skog/väg. Men man får vara försiktig nu med all nysnö, dock så är den vääldigt lätt och pudrig så det blir nog inte alltför jobbigt för henne. :-P Alternativt blir det lite lätt arbete på travbanan. Hon har faktist vilat 3 dgr denna vecka så en skrittur känns för mesigt. Som ännu en vilodag. För 2 timmar hinner jag inte vara ute och skritta..

Är sjukt träningssugen oxå. Skulle vilja bli av med våra problem nu så att det bara kan flyta på! Så som det gjorde när jag började träna för Marianne, på slutet. Då satt det nästan bara i mig, det var egentligen bara att jag skulle till att våga rida och ge B mer frihet då, så klarade vi lätt att hoppa banor utan problem. Nu tar hon ju inga förhållningar eller nånting utan bara springer, och får hon inte springa blir hon eld och lågor och där börjar problemen.

Dock ska jag ju inte klaga nu eftersom vi går från klarhet till klarhet nu, och senaste markarbetes-träningen jag red så fick hon inte frispel en enda gång. Så vi är på rätt väg!! Hoppas att vi är tillbaka där vi var innan vilan snart.

Kommentarer
Postat av: Emma

Vad jobbar du med? :-) Nyfiken!

2012-01-29 @ 12:02:06
Postat av: Stallbruttan

Ja, det blir ju sådär när man blir tillfrågad om arbete - det är knappt man vågar säga: "tyvärr, det går inte", de gånger som det akut dykt upp något. Man vet aldrig hur fort arbetsgivare tappar intresset för en O.o''



Nej, men vilken sjukdomslista!! HUA!! :O

2012-01-29 @ 12:44:49
URL: http://stallbruttans.blogg.se/
Postat av: Carolina

SV: Ja, jag är fortfarande intresserad av scapat för 400 kr :-) du får gärna slänga iväg ett mejl till mig så kan vi ta detaljerna där :-) [email protected]

2012-01-29 @ 16:16:49
URL: http://lillalutte.blogg.se/
Postat av: Anna

Sv: Okej tack! Är du nöjd med ditt? Funderar på att köpa ett sånt fast blått nämligen :)

2012-01-29 @ 17:25:53
URL: http://munsborotonto.blogg.se/
Postat av: Jossan

Sv: Hihi jo, men jag menade mer när man står typ bredvid dom, och de "vrider" ögat eller vad man ska säga, som vi människor gör :)

2012-01-29 @ 17:35:04
URL: http://frysmarkt..blogg.se/
Postat av: Linda

Sv: Okej, lite lustigt med tanke på att du har följt veterinärens råd ang Bellies skada, folk utifrån verkar kunna mer :P

2012-01-29 @ 17:47:38
URL: http://mittangsull.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0