Mys, promenad och övningar

Idag har jag och Bellsan haft det riktigt trevligt. Började med att frisera henne, äntligen. Kapade manen typ 5cm, och halva luggen. Hon blev hur söt som helst!

Sedan gjorde jag övningarna
jag fick från massören igår, och tro det elr ej men jag lyckades! Är riktigt glad för det för jag var orolig över att inte fixa det då det är rätt svårt och sen har jag en inte så värst samarbetsvillig häst gällande sånthär. Men det gick betydligt bättre än igår till och med. Men hon bjöd på en och annan laddad bakutspark, hahaha. Hon är så söt! Men jag fick som sagt till de. Det enda jag tror jag kommer få problem med är "mankövningen" som jag kallar den. Hon var lite ojämn i bogbladen och för att hon ska bli jämn gör man en speciell övning, men den är SVÅR. Så jag är nöjd bara jag får till de andra, så gör jag så gott jag kan i övrigt. :-)

Sedan blev det en promenad
, var väl ute en timme. Tog en massa fina bilder på prinsessan oxå, och även på det Dagmar orsakat. Hihi. En massa nedfallna granar osv. Hon var btw jättemysig i paddocken, som vi stannade till i och fotade. Hon följde efter mig helt löst och gjorde halt när jag gjorde de, svängde när jag svängde osv. och stannade när jag bad henne när jag skulle fota. :-) Hihi!

Dagmars verk..



Kommentarer
Postat av: Anna

Alltså det är helt sjukt vad galen dagmar var hehe, nej men på stället du tog bilderna var det ju jätte tät skog innan, nu ser man lixom över till villaområdet ju..

2012-01-03 @ 16:09:44
URL: http://munsborotonto.blogg.se/
Postat av: Anni Oveson

sv: Haha, eller hur! är rätt bitter själv faktiskt, hoppades att ho skulle säga nej så att jag kunde få den :D

2012-01-03 @ 22:47:34
URL: http://teamoveson.blogg.se/
Postat av: Emelie

Hej !

Jag har en tävling om ett gästinlägg på min blogg. Var med och tävla du också :)



http://mlishastblogg.blogg.se/2012/january/tavling.html#comment

2012-01-04 @ 09:34:25
URL: http://mlishastblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0