Skritt

Skrittade ut på en extremt pigg Bellie idag. Elr i början var hon hur lugn som helst, vart alldeles impad. Hon gick och strosa på lång tygel hur långt som helst. Tills vi går upp i skogen och hon får syn på en el-ledning som rasat ner på stigen. Alltså hon fick PANIK. Jag fattar inte varför? Om den såg läskigt ut elr något. Hjärtat slog i 190 och jag både hörde och kände det på henne. Sen försöker hon slänga sig bakåt och dra iväg hemåt flera ggr. Det var otroligt längesen hon blev så rädd. Så när jag fått fram henne till el-ledningen så vände jag henne och skulle rida en annan väg för de gick inte att gå förbi elledningen, då bra spänner hon upp sig och har huvudet verkligen i min huvudhöjd, och stenhård i munnen och beter sig som om något jagar henne konstant.

Sen resten av ridturen så var hon sjukligt pigg och spänd, tittade på ALLT. Menmen... Var bara att ta det lungt själv. Hon får göra som hon vill så länge hon skrittar taktmässigt och spårar på sånahär kravlösa skritturer.

Kommentarer
Postat av: Q med ridtravare i fokus!

Det kan inte ha varit så att det var viss elspänning kvar i ledningen?Hon kanske kände av det i så fall?



Annars fick hon säkert "ormsyndromet" haha Det brukar knas få av snören på marken och div annat som kan tänkas se ut som en orm xD

mvh/Q

2012-01-31 @ 20:38:01
URL: http://qodrofenia.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0