Jobb

Är på jobbet nu. :-) Slutar om 3 timmar. Sen bär det av till bästa Bellie! LÄNGTAR. Saknar henne verkligen om jag inte får träffa henne varje dag. Och nu har det gått 3 dagar till och med. Hua. Hjärtat mitt! Men hon har det så bra så.
 
Ikväll äre fjärde och sista dagen/kvällen jag blir ensam hemma, för sen är gatufesten slut och jag får ha karln min för mig själv igen. :-) Men det är ju sjukt mysigt att bara vara själv och pyssla på tycker jag ändå. Ikväll tänkte jag göra mig en kycklingfilé på något vis. Vi får se. :-) Är sugen på Mallans kycklingpaj, men jag vet inte vad det ska vara i den.. Haha.
 
Älsklingsköket. :-D Och vad KUL det är att laga mat!! Me like.

Kommentarer
Postat av: Emma

Härligt med en tur till Bellie, förstår om du saknar henne, saknar mina älsklingar efter att inte ha träffat dem på en timme eller två! ;) Hua hur ska det gå när jag lovat maken en femdagars semester iår, bävar redan!!

Älskar att laga mat, men ÄLSKAR att baka och laga efterrätter. ;) Dessutom är det så mycket roligare om man har ett fint kök att göra det i också.

Sv.De är verkligen supersköna, passade mina ben som ett smäck, och då brukar jag ha problem eftersom jag har breda vader men smala anklar... Har dock bara ridit två pass i dem ännu, men är helt förundrad över hur bra dem känns. Alltid förut när jag köpt läderridstövlar så har det tagit ett bra tag innan de känts bra, men inte dem här. Härligt! :D

2012-07-07 @ 16:36:45
URL: http://www.xn--stallprni-02aa.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0