Skoning + uteritt

Idag efter jobbet traskade jag direkt till betet och hämtade upp damerna som skulle skos till stallet. Red på Bellie och hade Elisa på släp, och jesus.. En totalt speedad häst och en som är seg som kola. Haha bra kombo! Fick bromsa Bellie och släpa fram Elisa.
 
Gick iallafall bra. Men lite riskabelt är det ju, Bellie hade dessutom stått i några dagar så hon var lite på tårna. Kom en lastbil i fullt ös (idiot) och B hade ett dike på ena sidan, lastbilen på andra och Elisa bakom sig. Så hon blev lite skraj när den susade förbi i full fart, och liksom höll på att krypa ur skinnet. Men de gick bra som tur var.
 
Efter skoningen tog jag ut B och motionerade henne i skritt och trav i skogen. Gick faktist bra och hon var rätt trevlig idag! En mysig tur fick vi. :-) Joggade först henne och jobbade massvis av halvhalter för att få henne med mig. Sedan flyttade jag smått för skänkeln och de svarade hon jättebra på idag. På hemvägen red jag övergångar vilket gick bra de oxå.
 
Gick bättre att ta ner damerna till betet sen oxå när Bellie fått rasta av sig lite. Så båda hästarna möttes halvvägs så jag kunde rida/leda båda på slappa tyglar/grimskaft.
 

Kommentarer
Postat av: Q Ord och inga visor!

Jag hade då haft hjärtat i halsgropen om det kom en sån där fartdåre till lastbil och jag dessutom hade häst på släp.Det är bra ruter i dig =))

sv:50/50 chans som sagt att han blir helt återställd.=/ han måste svara på medicinen först och främst och jag kommer då märka åt vilket håll det går åt inom 10 dagar ungefär.Veterinären trodde dock att han borde svara väl på medicinen just eftersom det inte gått ner i lungorna, Det var väl typ det som gjorde att han ev har en chans att bli helt återställd OM han svarar på medicinen. Tack för att du håller tummarna.Det känns som det behövs.Kan du någon bra bön för att slippa fång får du gärna dra till med den också.
mvh/Q

2012-07-27 @ 22:36:24
URL: http://qodrofenia.bloggplatsen.se/
Postat av: Malin

Hahahaha måste min häst alltid se så groteskt jävla ful ut på alla bilder?! Tusen tack för hjälpen idag hjärtat!

2012-07-27 @ 22:59:47
URL: http://rajala.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0