Uteritt bland broms

Idag skulle jag mitt korkade huvud rida längs ängarna vid HAVET. Jävligt smart när det är gassande sol, för en gångs skull, då det kryllar av broms då. Så jag och B fick då ingenting gjort idag, för stackarn kunde ju bara fokusera på att inte bli biten. Bitvis slappnade hon av och då jobbade hon väldigt trevligt. Så hade det inte varit för bromsjävlarna hade det nog kunnat bli ett trevligt pass.
 
Var väl ute en timme totalt, och de blev mestadels skritt och lite trav. Förstår ju B som bara vill framåt och bort ifrån bromsarna, men jag vill varken trava eller galoppera när hon ångar på som ett lok och inte har någon fokus på mig alls vilket leder till en jättestum mun och en häst som bara springer. Så de fick bli skritt.
 
Jag hatar sommaren. Hualigen. Jag är mycket mer än höst, vår och vintermänniska. Underbart! Inga äckliga små flygfän, och ingen äcklig värme som torkar ut en och gör en totalt orkeslös. Tacka gudarna att vi har en regning sommar i år igen :-) Me like!

Kommentarer
Postat av: Erica

Hahaha jg kan inte göra annat än att hålla med! Tacka vet jag de andra årstiderna. Jag går ut till stallet vid sex varje morgon för att slippa den värsta värmen och insekterna för fy sjutton vad hemskt det är att rida med dem framme.

2012-07-14 @ 18:30:53
URL: http://kickarn.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0