Hoppning

Idag bestämde oss jag och Linnea att vi skulle rida och hoppa hästarna lite i paddan. :-D Efter att dom fått nya skor på sig. Ja, jag har övervägt för- och nackdelar och vägt över vad som är värt och inte, och kommit fram till att hon ska ha skor. :-)

Gick svinbra att hoppa idag!! Lade upp en typ av bana, bestående av ena långsidan med 3 hinder varav ett galoppsprång emellan, en oxer snett igenom och andra långsidan med två hinder på en linje med 4 galoppsprång emellan. Vi hoppade upp till 1m idag!!! Woho. :-D Två av hindren låg på 1m, oxern och det rosa planket (som ni kmr se på filmen). Jag är så sjukt stolt, för jag har klivit över ännu en personlig tröskel och börjar komma närmre och närmre en ridning med självförtroende för hela slanten! :-D Heja oss liksom! ;)

Jag är otroligt stolt över min fina tjej idag, som verkligen var lugn och tillfreds. Hon taggade till i början när vi börjat hoppa, blev stark och sådär. Men överlag - jättelugn och trevlig. Precis som jag strävar efter. Sedan bröt hon inte av till trav nån gång i vänster varv när de blev jobbigt, för de kändes inte som om hon tyckte de var så jobbigt ändå. Superkul att träningen ger resultat. :-) Sista rundan vi hoppade var ju på 1m, och då började jag tänka lite för mkt och lägga mig i för mycket. Vilket ledde till att jag tröck av henne för tidigt på samtliga 3 hinder, och de blev ett galoppsprång för lite på linjen. Men hon berördes ingenting av det utan hoppade glatt ändå, så vi avslutade där. Supernöjda bägge två!

Är även jättestolt över Q och Linnea, som även dom kom över en tröskel idag tror jag. :-D De hoppade banan på 90cm, och de gjorde allt så himla bra. Dom är superduktiga! Hon har haft honom i 1 år endast, och dom utvecklas med stormsteg. :-)

Nu är snart min film färdigpublicerad, och då kommer jag lägga ut den här givetvis. Ska strax ta och klippa ihop Linneas film oxå, den kommer komma upp på hennes blogg senare som jag länkat till ovan.

Kommentarer
Postat av: FRIDA ELMLUND

SV; Tack så jättemycket! :D

2012-06-01 @ 19:43:31
URL: http://fridaelmlund.blogg.se/
Postat av: Emma

Åh vad härligt! Låter verkligen super Josse!! :D

2012-06-01 @ 19:47:10
URL: http://www.stallpäärni.se
Postat av: Eva-Maria

Ja ni är verkligen superduktig!!Jätteroligt att se er.Ni kämpar verkligen på med er hoppning =)

2012-06-02 @ 07:30:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0