Huvudvärk

Vaknade upp imorse med världens dunderhuvudvärk. Hua.. Jag har vaknat några ggr inatt, med en massa pirr i magen. Flytten börjar närma sig nu, så vi längtar som dårar jag och E. Har inhandlat massa skoj, och igår fyndade jag en GRYMT fin tavla. En såndär med stadsmotiv, 100x70cm stor. Me loooove. Ska bli så himla kul att få inreda och pyssla på, göra fint, städa, tvätta, laga mat. Hemmafru-liv here I come!
 
Ska strax traska ner till stan och besöka min naprapat jag inte varit hos på 2 månader. Men det känns dock rätt bra, jag tror inte jag är sned i bäckenet utan bara i några kotor. Känns så iaf. Och hoppas på det. :-) Har inte varit sned i bäckenet på hela 6 månader nu, så det vore ju förjävligt om det kom tillbaka. Jag kommer bara kunna gå varannan månad nu så de är bäst jag sköter min stretching och träning, vilket jag inte gjort mer än 10 ggr på dessa 2 mån. :-O Inte bra. Men de löser sig! ;) Hihi.
 
Fick precis en jobbförfrågan oxå.. Men jag orkar verkligen inte idag med denna huvudvärk + att jag ju ska iväg till naprapaten. :-/ Åh jag hatar att tacka nej till jobb, men jag mår inte ok idag.. Ska iväg till B sen oxå. Får se vad jag orkar med.
 
 
Världens finaste tjej!

Kommentarer
Postat av: Erika

Hoppas huvudvärken släpper.
Spännande med flytten sen. :)

2012-06-25 @ 10:18:56
URL: http://eriikapettersson.blogg.se
Postat av: Q Ord och inga visor!

Krya på dig och lycka till med flytten =)
mvh/Q

2012-06-25 @ 12:55:35
URL: http://qodrofenia.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0