Mallan red ;)

Igår red Malin min lilla röda tös. :-D Hon ringde och frågade om de gick bra, och självklart!! Är bara tacksam då B annars skulle stått i 3 dgr för jag har absolut inte tid just nu.

Igår var jag och E och shoppade HELA dagen. Kl 10 åkte vi hemifrån till IKEA, och kl 20 landade vi hemma hos mig. Handlat rubbet i princip! :-D Alltifrån Matgrupp, soffa till stekpannor, mattor och toapapper. Haha. Alltid redo. ;) Det som fattas är brödrost, dammsugare och microlock. Hihihhihhi. Är såååå roligt att shoppa massa saker :D:D:D Jo just ja, har sett gardiner to die for som vi bara måste ha. Men det får bli när vi flyttat in, så man ser vad som kmr passa osv. :D

Det hade iaf gått asbra
för Malin att rida Bellan igår. Dom hade till och med GALOPPERAT ute, och B hade saktat av när M bad om det, och inte alls varit stark. Så sjukt kul!! För 2-3 veckor sedan bestämde jag mig för att ej galoppera ute då de inte alls fungerade för tillfället. Men efter 2 veckors jobb med intervallträning i galopp och flera pass med galoppfattningar, så har hon de senaste passen ute varit så sjukligt fin i galoppen. Så himla roligt att de visar sig även för andra ryttare. :-) Me like!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0