Mystur :-)

E följde med mig till Bellsan idag. :-) Vi tog oss en tur längs stranden. Vi var i vattnet en sväng, och B var så söt haha! Stod och flemade o grejer.. Sen red vi vidare, i skritt och trav. Hon skötte sig fint. :-) Slutligen kom vi till en svinbra, brant backe där jag tog galopp en gång. Och det räckte gott och väl. Men då har vi en klätterbacke i galopp oxå, perfekt! För hon tycker ju klättringen i skritt just nu är så tråkig. Inte för att vi klättrar just NU då hon går på halvfart, men tills senare.

På hemvägen vart de en annan
femma. Svinstark och totalt nonchalant för hjälperna blev fröken... :-) Var bara att gilla läget, skritta och göra de bästa av situationen.

Kommentarer
Postat av: Q med ridtravare i fokus!

sv:Det behövs då rakt inte hahaha ..Jag hävdar dock betstämt att så dåligt kan det inte ha varit med tanke på hur många Ok bilder ni faktiskt fick ut ;-)



mvh/Q

2012-06-17 @ 23:28:10
URL: http://qodrofenia.bloggplatsen.se/
Postat av: Matilda

Vad mysigt det låter!

2012-06-18 @ 03:33:15
URL: http://vickysutbildning.blogg.se/
Postat av: Q Ord och inga visor!

sv:Tack =)

mvh/Q

2012-06-18 @ 11:50:23
URL: http://qodrofenia.bloggplatsen.se/
Postat av: Julia Kling med ridtravaren I Hear Music

Sv: ja, outfiten var väldigt fin och bilderna är fint tagna! Okej, då är min fråga, varför skulle du aldrig ta på Bellie en elastisk linda? De är en kroppspåminnelse som absolut inte trycker utan bara är där..

2012-06-18 @ 12:19:05
URL: http://oneofmusic.wordpress.com
Postat av: Julia Kling med ridtravaren I Hear Music

Sv: jag använder dn iaf för musses skull. Hon kunde inte trampa under sig innan pga att hon är fd travhäst och har så jobbigt med att trampa under sig och eftersom hon är äldre så använder jag den för att de inte ska bli lika jobbigt för henne..



Sen så är hon så lång och rörlig så att rida henne utan lindan och när hon inte kan trampa under sig så är det i princip omöjligt att få ihop henne. Men, jag förstår dig! Bellie är kanske inte lika lång och rörlig heller..



Oj va långt de blev! :)

2012-06-18 @ 17:26:33
URL: http://oneofmusic.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0