Oooh happy dayyy

Hello mina 200 readers. :-) Ni är så söta som återkommer till mig vareviga dag. Sen jag trappade ner på bloggningen rejält har jag tappat hälften, men vad gör det när jag har er liksom. ;) 200 pers som sitter och läser om när B vilar, när vi har ridit ut i skogen elr när har något att klaga på. :-) hihi. Hur sött är inte det...?

Sitter på jobbet nu. Jobbat sen 07 imorse, och ska jobba till 21. Samma visa igår. Dock jävligt kul :-) Men det börjar kännas i mina ben nu, och mitt huvud hänger inte riktigt med. Hade som tur var 2 timmar att dra hem emellan passen idag, så sprang o köpte en pizza och slukade i mig. (Halva) ;)... Vet ni att en hel (till en och en halv) pizza är ett helt dagsintag av föda? FYFAN vad äckligt. Kände mig lite småäcklig när jag åt dendär pizzan. :-) 

Ikväll, om jag orkar, äre tänkt att jag ska ta mig en ridtur. Tror jag behöver det. Trots att jag numera är fri, så känner jag mig inte fri. Är stressad över en hel del nu, för det är en hel del förändringar i mitt liv just nu.. Och tusen frågor och funderingar på hur allt kmr gå osv. Bellan hamnar på sidan vilket ger mig ångest. Jag vill skaffa någon slags medryttare men jag litar inte på människor.

Jag beslutade idag att hon helt enkelt får gå på halvfart tills allt lagt sig. Inga krav, ingenting. Ingen press. Ingen ångest över att hon får vila 2-4 dagar i veckan, ingen ångest för att jag inte klättrat, intervalltränat eller skrittat långpass. Bara ta det lungt, låta henne gå 2-5 dagar i veckan, pass anpassade för hur hon gått tidigare dagar och hur hon kommer att gå givetvis. Men bara chilla lite :-) Sen om det blir en vecka eller en månad, eller hela sommaren - de återstår att se.

PUSS :)

Kommentarer
Postat av: Q med ridtravare i fokus!

Tycker det låter klokt att ta det lugnt ett tag och jag tycker heller inte du ska ha ångest över att hon inte går fullt så mycket.Hon har ju dessutom gått från klarhet till klarhet en längre tid så huvudet kanske behöver lite paus .Och det är inte lätt att få ihop det när man ska flytta och jobba och greja och stå i som du ska göra och då räcker inte tiden till riktigt .

Finns ju folk som ställer av sina hästar helt och hållet och tar semester själva från hästeriet från maj till september typ och ingen dör ju av det.



sv:Tack =)

mvh/Q

2012-06-10 @ 19:22:42
URL: http://qodrofenia.bloggplatsen.se/
Postat av: allibrall

finfin blogg! Allt bra? ♥ Längtar du till sommaren!? Det gör jag! Får sommarlov på fredag har du fått sommarlov om du nu går i skolan ? ♥

Kramis! ♥

2012-06-10 @ 19:43:34
URL: http://allibrall.blogg.se/
Postat av: Emelie Löfström

Lite vila är nog bara bra :) Dom står absolut inte stilla för det kan jag säga. Vi släppte ner Shakiro och Cowboy på betet mittemot dom idag runt femtiden efter tävlingarna, och inte var det våra hästar som fick komma ut på bete för första gången i år som sprang utan era. Gud var Bellie och Quantas flög runt, gjorde galoppirruetter och hade roligt ;) Såg inte farligt ut iaf och dom är båda hela :)

2012-06-10 @ 20:25:41
URL: http://emblems.blogg.se/hast
Postat av: Emma

2012-06-10 @ 20:58:01
URL: http://www.stallpäärni.se
Postat av: Eva-Maria

Vad roligt att höra att våra hästar roar sig bra själv också för när jag åkt förbi på dagarna så har de mest legat och lapat sol och njutit av livet har det sett ut som =) Bellie njuter nog av sitt sommarlov lika mycket som du Josefin njuter av ditt skulle jag tro... =)

2012-06-10 @ 20:59:24
Postat av: Emma

Men vart tog min kommentar vägen?! :/ Jaja, skrev iaf att jag tycker att du gör klokt i att släppa på pressen och ångesten, det är ju jättemånga som låter sina hästar vila helt och hållet hela sommaren. ;) Och det heter ju att all vila bygger upp och all träning bryter ned, och att den optimala träningen är den som kombineras med perioder på halvfart. ;)

2012-06-10 @ 21:01:42
URL: http://www.stallpäärni.se
Postat av: Sofia

Det gör väl inget, låt henne få lite sommarlov :)

2012-06-10 @ 21:23:27
URL: http://sofiaiaa.blogg.se/
Postat av: Linda

Klokt tänkt :) har man bara bestämt sig för de så känns de mycket bättre i huvudet efteråt :) om de blir som ett tvång så blir de inte lika roligt heller :( klokt tänkt av dig :)



Ha de gott!! // Linda.

2012-06-10 @ 21:31:29
Postat av: Julia Kling med ridtravaren I Hear Music

Klokt tänkt tycker jag.. Är du stressad el. liknade så känner ju B det direkt och allt slutar sämre då, så är det ju faktiskt tyvärr! Men klokt att ta de lugnt, hon kanske har gått hårdare en period också nu? :)



2012-06-10 @ 22:03:39
URL: http://oneofmusic.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0