Står i för fullt..

Står i för fullt med flytten. :D Igår flyttade vi ALLT, rubbet. Och så ställde vi bara till sängen och fixade lite, innan vi la oss. Idag har vi möblerat och grejjat hela dagen, och när vi blivit helt klar och städat efter oss så for vi och handlade det sista + mat för att fylla skåp, kyl och frys. Så nu banne mig kan man säga att vi är klara i princip! :D Ska bara upp med gardiner och lite tavlor, samt någon till lampa. :-D
 
Othilia har tagit hand om Bellie både igår och idag. Igår red dom ut i alla gångarter och B hade varit fin! Och idag red hon ut i skritt och trav, och B hade varit lite tittig och ofokuserad.
 
Får se vad som väntar mig imorgon med fröken Bus. Är egentligen sugen på en uteritt, men för Bellies variation får det nog bli ett lättare dressyrpass, och en mysig skrittur på söndag! :-)

Kommentarer
Postat av: Q Ord och inga visor!

sv:Tack så jätte mycket för din fina kommentar.Den värmde ordentligt i regnvädret^^

Jag blir ju en riktig hönsmamma.Men jag får liksom sansa mig lite också haha då jag lätt nästan går över styr och skrämmer upp mig själv till det orimliga.

Det är ingen ny häst på ingång och inte heller någon lösdrift.;-) Det är betydligt mindre dramatiskt än så och nu är det bara 5 dagar kvar hahaha..
mvh/Q

Svar: Haha jamen de är ju så!! Man är ju så rädd om dom. Man målar upp de värsta framför en och sen är det igång..
Hihi jasåru.. En tävling på gång kanske? ;) ;)
Josefine Fred

2012-06-30 @ 13:55:10
URL: http://qodrofenia.bloggplatsen.se/
Postat av: Sofia

Grattis igen till flytten :)

Svar: Tack snälla du! :)
Josefine Fred

2012-06-30 @ 21:30:57
URL: http://sofiaiaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0