Barbackadressyr i repgrimma

Idag testade jag det jag varit sugen på ett tag. Att rida dressyr i repgrimma. Kanske inte bästa kombinationen att göra det barbacka då jag brukar ha jävulskt svårt att sitta kvar på henne i traven, haha. Men det gick faktist bättre än väntat, jag satt bättre än vad jag har gjort förut iaf så nånting har ju blivit bättre. :-D

I början var Bellsan jättesur och grinig, och så väntade hon på galoppskänkel i varenda hörn/volt till en början.. Haha. Men efter lite lösgörande övningar så kom hon till ro och vi kunde trava runt i lite cirklar och byta varv ganska så avslappnat.

Sedan kom Linnea och filmade oss. Så det kommer strax en film. :-D Haha jag testade även galoppera! Då blev hon ännu surare lilla B, för då var jag tvungen att hålla om med benen för att hitta min balans och det gillades inte. Sen blev det lite slirigt och då saktade vi av.

Efter det fick Linnea hoppa upp
. Hon har ridit Bellie en gång tidigare, i skogen, i skritt. Och då fick Bellie ett frispel och började studsa och hetsa upp sig, så Linnea har varit lite smårädd att rida på B sen dess. Men det gick jättebra för dom!! :-) Jag är jättestolt över dom båda. Linnea för att hon gjorde det så bra, och hon försöker verkligen göra rätt. Och Bellie för att hon klarar av att ha lite mindre rutinerade ryttare på sig, för det har inte gått förut. Det har varit full kareta i världens travartrav typ. Så de känns skitkul att hon börjar bli så pass stabil i både knopp och kropp att hon kan ridas av fler och fler.

Kommer som sagt film så fort den laddat klart, sen tänkte jag ladda upp lite bilder på Linnea och Bellie. :-) Dom gjorde det så bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0